اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه شهر خنداب:

تبلیغات زودهنگام کاندیداها در نماز جمعه این هفته خنداب/ امام جمعه خنداب: فرانسه در خط مقدم حمایت از اسرائیل/ رئیس جمهور ایران سوابق فرانسه را مدنظر قرار دهد

تبلیغات زودهنگام کاندیداها در نماز جمعه این هفته خنداب/ امام جمعه خنداب: فرانسه در خط مقدم حمایت از اسرائیل/ رئیس جمهور ایران سوابق فرانسه را مدنظر قرار دهد
امام جمعه شهر خنداب گفت: امیدواریم سفر رئیس جمهور به اروپا در روند اقتصادی مملکت نقش مهمی ایفا کند، رئیس جمهور به این امر توجه داشته باشند که فرانسه در مذاکرات چه برخوردهایی با ایران داشت، فرانسه بیشترین حمایت ها را از رژیم صهیونیست انجام داد و خط مقدم حمایت رژیم غاصب اسرائیل بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری نسیم‌خنداب، حجت الاسلام مجدی زاده، امام جمعه شهر خنداب در نماز عبادی سیاسی جمعه ضمن تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر گفت: مقام معظم رهبری(مد‌ظله العالی) درباره دهه فجر فرمودند: "دهه فجر در حقیقت مقطع رهایی ملت ایران و آن بخشی از تاریخ ما است که گذشته را از آینده جدا کرد"، ما قبل از انقلاب در چه شرایطی بودیم و بعد از انقلاب با وجود همه دشمنی ها در چه شرایطی هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری نسیم‌خنداب, پایگاه خبری نسیم‌خنداب,

حجت‌الاسلام مجدی زاده اظهار کرد: رهبر انقلاب در جایی دیگر فرموده‌اند؛«عزت ایران و ایرانی بلکه اسلام و مسلمین در دهه فجر به دست ملت مقاوم و شجاع و قهرمان ایران پایه گذاری شد».

,


وی افزود: در گذشته سردمداران ایران آن نوکر آمریکا بودند، مستشاران آمریکایی در آن موقع حرف اول را می زدند، آزادی خواهان و روشنفکران مانند نواب صفوی، آیت الله غفاری، آیت الله سعیدی در حبس و تبعید و سرانجام  به بدترین وضع آنها را به شهادت می رسیدند، صداهای آزادی خواهی را در حلقوم خفه می کردند. این کشور بعد از پیروزی انقلاب به عنوان کشور خط مقدم علیه استکبار و صهیونیسم و انگل هایی مانند داعش، النصره و .. تبدیل شده، همه ملت های آزادی خواه، ملت ایران را به عنوان یک الگوی مبارزه و قهرمان برای خود قرار داده اند.

,
,


امام جمعه شهر خنداب متذکر شد: رژیم های اروپا و آمریکا قبول کرد‌ند که مشکلات سوریه و عراق و منطقه بدون نظر خواهی ایران قابل حل نیست، ملت ایران باعث عزت ایران و مسلمین شده‌اند.

مجدی زاده با تاکید بر این که سعی کنیم در مراسمات دهه فجر و خصوصا راهپیمایی 22 بهمن شرکت کنیم گفت: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات هفتم اسفند نشان دهنده عظمت و شکوه ملت ایران اسلامی است،

,
,
,
,


نماینده ولی فقیه در شهر خنداب گفت: امام راحل در خصوص انتخابات می فرمایند؛«باید درست متوجه باشیم، اشخاصی را انتخاب کنیم که سوابق آنها را مطالعه کرده باشیم و بدانیم در زمان سابق چطور بودند، در زمان انقلاب چطور بودند، از اول انقلاب تا به حال چطور بودند، سوابق خانوادگی‌شان و عقایدشان چه هست؟».

امام جمعه خنداب تصریح کرد:  مردم در انتخاب کاندیدای اصلح دقت کنند و سوابق افراد را در نظر بگیرند و ببینند نقش این افراد در فتنه ها چه بوده است. باید بررسی شود اگر از حامیان فتنه بوده اند هنوز هم در حال حمایت از فتنه گران هستند یا از آنها دست کشیده اند.

وی با بیان این که گاهی اوقات ممکن است فقهای شورای نگهیان افراد را نشناسند و مردم بهتر در شناخت کاندیداها دقت بیشتری دارند گفت: برخی از افراد شاید قبلا خوب بودند و حالا دچار خطاهایی شده‌اند، لازم است مردم ایران اسلامی در انتخاب فرد اصلح دقت بالایی داشته تا افراد متخصص و کاردان و آشنا با حیله های دشمنان وارد مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان شوند.

امام جمعه شهر خنداب در ادامه به سفرهای ریئیس جمهور به اروپا اشاره کرد و گفت: امیدواریم این سفرها در روند اقتصادی مملکت نقش مهمی ایفا کند، رئیس جمهور به این امر توجه داشته باشند که فرانسه در مذاکرات چه برخوردهایی با ایران داشت، فرانسه بیشترین حمایت ها را از رژیم صهیونیست انجام داد و خط مقدم حمایت رژیم غاصب اسرائیل بود.

نماینده ولی‌فقیه در خنداب خاطرنشان کرد: دولت سوابق فرانسه را در نظر داشته باشد، اگر فرانسه کمی حس کند برخی از مسایل به ضررشان تمام می شود دو مرتبه روش خودشان را در مورد ایران به کار خواهند گرفت، امیدواریم رئیس جمهور دقت لازم در این خصوص را داشته باشند.

برخی از کاندیداها در نماز جمعه این هفته شهر خنداب حضور داشتند و علی‌رغم عدم آغاز رسمی تبلیغات برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان اقدام به تبلیغات زود هنگام کرده‌ بودند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

, ,

 

,

, ,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه