اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

چرایی ممنوعیت واردات 2500 سی‌سی‌ها

چرایی ممنوعیت واردات 2500 سی‌سی‌ها
روز گذشته گمرک با ابلاغ بخشنامه ورود کالاهای گروه ۱۰ به گمرکات سراسر کشور با تعرفه دو برابر، بار دیگر بر ممنوعیت واردات خودروهای ۲۵۰۰ سی‌سی و بالاتر تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، قدس آنلاین دنیای اقتصاد نوشت: گمرک جمهوری اسلامی ایران در بخشنامه خود با اشاره به مجاز بودن ثبت‌سفارش و ورود کالاهای گروه 10 با ارز متقاضی و پرداخت حقوق گمرکی 4 درصد و دو برابر سود بازرگانی، اعلام کرده که باتوجه به بند «الف» مصوبه فوق‌الذکر، ثبت‌سفارش و ورود خودروهای 2500 سی‌سی و بالاتر مجاز نیست.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

اما اینکه چرا دولت از میان انبوه کالاهای گروه 10 تنها مبادرت به توقف واردات خودروهای بالای 2500 سی‌سی کرده سوالی است که هر چند با پاسخ‌های متفاوتی از سوی دست‌اندرکاران و کارشناسان خودرویی مواجه است، اما روز گذشته وزیر صنعت و معدن و تجارت پاسخ صریحی به آن داد.محمدرضا نعمت‌زاده در حاشیه جلسه دیروز هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در این زمینه عنوان کرده است که واردات خودروهای بالای 2500سی‌سی به دلیل تاثیر احتمالی بر نرخ ارز فعلا ممنوع است؛ اما بررسی‌ها در این مورد ادامه دارد.

,

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین تاکید کرده که هم‌اکنون واردات خودروهای زیر 2500 سی‌سی آزاد است و به دلیل اینکه خواسته بخش خصوصی تثبیت نرخ ارز و کنترل تورم است، واردات این خودروها همچنان ممنوع اعلام شده است.

,

وی تاکید کرده که البته دولت قرار است بررسی‌های بیشتری در خصوص آزادسازی واردات خودرو داشته باشد تا اگر تاثیری بر نرخ ارز نداشت، در ممنوعیت واردات تجدیدنظر کند. چندی پیش یک کارشناس صنعت خودرو در واکنش به ادامه ممنوعیت خودروهای یاد شده ضمن امیدواری به آزادسازی بند نود و ششم اولویت 10، تا پایان سال‌جاری به خبرنگار ما گفت که به‌دلیل تخلفات عدیده برخی از واردکنندگان در بحبوحه بحران ارزی کشور و حساسیت‌هایی که در این زمینه ایجاد شد دولت فعلا ترجیح می‌دهد که واردات این نوع خودروها همچنان متوقف بماند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه