logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرماندار نور:

با تمام توان در برگزاری با شکوه برنامه های دهه فجر شرکت می کنیم

با تمام توان در برگزاری با شکوه برنامه های دهه فجر شرکت می کنیم
فرماندار نور گفت: در دهه فجر با تمام توان در اجرای برنامه‌ها و برگزاری باشکوه جشن انقلاب مشارکت می‌کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سرای نور، فرماندار نور در جمع خبرنگاران با گرامیداشت سی و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اظهار کرد: انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با یاد امام و شهدای گرانقدر همیشه جاویدان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرای نور,

وی افزود: دهه فجر خدمات دستگاه‌های مدیریتی شهرستان را در دیدگاه مردم قرار خواهیم داد.

خنجری به افتتاح و کلنگ زنی برخی از پروژه‌های دهه فجر اشاره کرد و افزود: امسال همانند سال‌های گذشته ستاد بزرگداشت دهه فجر تشکیل دادیم و ۱۸ کمیته برای موضوعات مختلف را سازماندهی کردیم.

وی گفت: اقدامات دهه فجر، در غالب برنامه‌های فرهنگی، اجرایی و عملیاتی است و شهرستان نور با آذین‌بندی و فضا سازی به استقبال جشن شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی و دهه فجر خواهد رفت.

فرماندار نور گفت: همه دستگاه‌ها و نهادها در کنار مردم شریف و فهیم شهرستان نور در برگزاری هر چه با شکوه‌ تر جشن انقلاب مشارکت خواهند کرد.

وی با اشاره به برنامه‌های دهه فجر در شهرستان نور گفت: در این برنامه‌ها سخنرانان نحوه شکل گیری انقلاب اسلامی به رهبری، رهبر فرزانه و یکتای قرن امام خمینی (ره) و مشارکت و حمایت مردم را تشریح خواهند کرد.

خنجری اظهار کرد: در طلیعه دهه فجر که مصادف با ورود امام خمینی(ره) است برنامه‌هایی در غالب یادمان گرامیداشت، در سطح شهرستان اجرا خواهد شد و به پاسداشت خون مطهر شهدای انقلاب اسلامی تلاش می‌کنیم تا برنامه‌ها در این روز هرچه با شکوه تر برگزار شود.

وی با اشاره به ۲۲ بهمن اظهار کرد: در روز پیروزی انقلاب اسلامی شاهد راهپیمایی عظیم ملت ولایتمدار شهرستان نور در شهرها و بخشهای‌ مختلف خواهیم بود.

وی یادآور شد: در دهه فجر با تمام توان در اجرای برنامه‌ها و برگزاری با شکوه جشن انقلاب مشارکت می‌کنیم. در حوزه آموزش و پرورش برای دانش آموزان در تمام مدارس برنامه‌های ویژه تدوین شده که می‌توان آن را از برنامه‌های شاخص در دهه فجر نام برد.

وی تصریح کرد: دیدار با خانواده شهدای انقلاب اسلامی، حضور در مزار شهیدان مطهر انقلاب اسلامی، تشکیل و برگزاری نمایشگاه‌های مختلف از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی،  مسابقات ورزشی و برنامه‌های قرآنی، مذهبی و … از دیگر برنامه‌های دهه فجر در شهرستان نور است.

هادی خنجری افزود: زنان متدین و انقلابی شهرستان نور نیز برنامه‌هایی در حوزه بانوان برگزار خواهند کرد. اجرای برنامه از سوی بخشداران در روستاها و بین عشایر غیور و  شرکت اصناف در جشن انقلاب را با نصب بنر، پارچه و آذین بندی در شهرستان نور خواهیم داشت؛ در کنار این برنامه‌ها، کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان نیز برای فرزندان برومند این ملت برنامه‌های متنوع فرهنگی و ورزشی اجرا خواهد کرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 
فرماندار نور گفت: افتتاح پروژه‌های دهه فجر با اعتبار هزینه شده ۱۴ میلیارد و ۴۵۹ میلیون تومان در حوزه‌های راه و شهرسازی، معابر شهری و شهرداری‌ها، گاز، آموزش، مسکن، برق، ساختمان دهیاری، منابع آب و دیوار حائل و غسالخانه می‌باشد. همچنین ۶ پروژه کلنگ زنی با اعتبار مورد نیاز به مبلغ ۲ میلیارد و ۷۳۰میلیون تومان نیز از برنامه‌های دهه فجر امسال است.

خنجری دهه فجر و ایام الله امسال را متفاوت با سالهای گذشته دانست و تصریح کرد: همزمان با پایان مذاکرات هسته‌ای درحالی که ملت شریف ایران منتظر دستاوردهای این توافق می‌باشند، دهه فجر و جشن پیروزی انقلاب را پیش رو داریم؛ و در کنار آن نیز زمینه برگزاری انتخابات با شکوه را فراهم خواهیم کرد.

وی گفت: تقارن آمادگی برای برگزاری برنامه‌های دهه فجر و انتخابات می‌تواند جشن پیروزی امسال را با سال‌های گذشته متفاوت و متمایز کند.

فرماندار نور اظهار کرد: مردم با حضور با شکوه در پای صندوق‌های رأی دشمنان را نا امید می‌کنند و ثابت خواهند کرد که همانند گذشته در پای ارزش‌های نظام و انقلاب اسلامی ایستاده و از آن دفاع می‌کنند.

خنجری گفت: تقارن دهه فجر امسال که یادمان امام راحل است در برگزاری با شکوه انتخابات بسیار مؤثر است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه