اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس ستاد دهه فجر استان چهارمحال و بختیاری؛

اقتصاد مقاومتی تنها راه شکوفایی اقتصاد کشور است/ روز 22 بهمن قله دهه فجر باید به صورت ویژه گرامی داشته شود

اقتصاد مقاومتی تنها راه شکوفایی اقتصاد کشور است/ روز 22 بهمن قله دهه فجر باید به صورت ویژه گرامی داشته شود
رئیس ستاد دهه فجر چهارمحال و بختیاری به تعبیر مقام معظم رهبری از ۲۲ بهمن اشاره و گفت: ایشان روز 22 بهمن را بسیار مهم برشمردند و از این روز به عنوان قله دهه فجر یاد می‌کنند و از همین‌رو باید شاخص‌ترین برنامه‌ها برای این روز در نظر گرفته شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی گرجی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز اظهار کرد: دهه فجر حماسه‌ای را یادآوری می‌کند که مردم در بوجود آوردن آن نقش اساسی ایفا کرده و با همه وجود در شکل‌گیری آن زحمت کشیدند.

وی تصریح کرد: دهه فجر بهانه‌ای است برای یادآوری نعمت‌های الهی که شکرگزاری آن واجب و ضروری است و باید هرلحظه شکرگزار داشتن آن باشیم.

وی تاکید کرد: این دهه فرصت مناسبی برای محاسبه نفس انسان بوده و لازم است  در دهه فجر انسان به خود رجوع کرده و ببیند کجا بوده و به کجا رسیده است؛ باید شکر عزتی که نصیب مردم شده است بجا آورده شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان دهه فجر را فرصتی مناسب برای بازخوانی پیام‌ها و سیره عملی امام دانست و ادامه داد: این دهه را باید به عنوان فصل طلایی در تاریخ ایران ثبت کرد.

گرجی خاطرنشان کرد: سال‌ها پیش انسان‌هایی وارسته همه دارایی خود را در طبق اخلاص گذاشتند و باید برای شناساندن آن‌ها به مردم همه تلاش‌مان را بکنیم و آن‌ها را به جوانان معرفی کنیم.

وی دهه فجر را فصل مناسبی برای تبیین ظلم و ستم‌هایی دانست که از سوی رژیم طاغوت بر مردم وارد شد و ادامه داد: روزهای این دهه بزرگ باعث تداوم اقتدار و عزت اسلامی شده که با هم‌دلی و هم‌زبانی همراه است.

گرجی یادآور شد: بنابر فرموده مقام معظم رهبری باید تلاش کنیم جشن‌های دهه فجر جشن واقعی باشند و با شور و نشاط برگزار شود و هدف بر این است که در این دهه جشن و سرور به همه نقاط چهارمحال و بختیاری وارد شود و باعث شادی همه مردم این استان در دهه فجر شود.

این مسئول ادامه داد: امسال محل برگزاری جشن‌های دهه فجر در چهارمحال و بختیاری از مصلی به فرهنگسرا منتقل شده تا بتوان جشن‌هایی درخور این دهه برگزار کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: تجدید خاطره‌های روزهای انقلاب، مجسم کردن این حقیقت که تنها عامل پیروزی انقلاب مردم بودند و تبلور اینکه انقلاب اسلامی در اوج جوانی است و با گذشت ۳۷ سال همچنان جوان است از جمله ویژگی‌هایی است که برای دهه فجر از سوی مقام معظم رهبری مطرح می‌شود و بنابر تاکیدات مقام معظم رهبری برنامه‌ها و جشن‌های دهه فجر باید شیرین، پرمغز و جهت‌دار باشند.

وی به  تعبیر مقام معظم رهبری از ۲۲ بهمن اشاره و گفت: ایشان روز 22 بهمن را بسیار مهم برشمردند و از این روز به عنوان قله دهه فجر یاد می‌کنند و از همین‌رو باید شاخص‌ترین برنامه‌ها برای این روز در نظر گرفته شود.

گرجی رویکرد برنامه‌های دهه فجر را را حول 6 محور دانست و بیان داشت: بصیرت‌افزایی که باید با تاکید بر آموزه‌های امام خمینی تبیین و تشریح شود محور اول برنامه‌ها است.

این مسئول امیدآفرینی را اولویت دوم در معرفی دستاوردهای انقلاب دانست و خاطرنشان کرد: دشمن‌شناسی و عمق بخشیدن به درک مردم در این زمینه به عنوان اولویت سوم مطرح می‌شود که باید برای مردم تبیین شود چون این اولین راهپیمایی بعد از برجام است و باید به آن توجه ویژه شود.

وی اضافه کرد: هم‌دلی و هم‌زبانی، توصیه و تبیین چرایی و چیستی هم‌دلی و هم‌زبانی، نمایان‌سازی ابعاد هم‌دلی و هم‌زبانی و یک‌پارچگی تمایلات نظام، خودباوری و تقویت اعتماد به نفس ملی در راستای شعار ما می‌توانیم و نقش مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی در شکوفایی اقتصاد کشور که تنها راه علاج است از دیگر محورهای برنامه‌های دهه فجر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه