اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تایید برخی از داوطلبان خبرگان بدون آزمون کتبی

تایید برخی از داوطلبان خبرگان بدون آزمون کتبی
برخی از داوطلبان مجلس خبرگان بدون حضور در آزمون کتبی تایید صلاحیت شده‌اند عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: داوطلبانی هستند که در آزمون شرکت نکرده‌اند ولی در لیست افراد احراز صلاحیت شده قرار دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نجات‌الله ابراهیمیان عضو حقوقدان شورای نگهبان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان،‌ با اشاره به اتمام زمان اعتراض داوطلبان ردصلاحیت شده مجلس خبرگان اظهار داشت: با اتمام زمان اعتراض داوطلبان نمایندگی مجلس خبرگان، فقهای شورای نگهبان به اعتراضات رسیدگی خواهند کرد.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 
ابراهیمیان با بیان اینکه برخی از داوطلبان مجلس خبرگان بدون حضور در آزمون کتبی تایید صلاحیت شده‌اند، اظهار داشت: داوطلبانی هستند که در آزمون شرکت نکرده‌اند ولی در لیست افراد احراز صلاحیت شده قرار دارند.
 
ابراهیمیان همچنین در تشریح روند بررسی داوطلبان نمایندگی مجلس  اظهار داشت: ‌ما بصورت شبانه‌روزی مشغول بررسی پرونده داوطلبان هستیم و تلاش داریم تا پایان فرصت قانونی روند رسیدگی به پرونده ها پایان یابد.
 
وی در واکنش به اظهارات برخی افراد و جریانات که مطرح کردند با رایزنی‌های انجام شده، داوطلبان جریان متبوعشان تأیید صلاحیت خواهند شد، اظهار داشت: عده‌ای از اشخاص نه بخاطر رایزنی بلکه بخاطر اینکه پرونده آنها اقتضاء می‌کند صلاحیت آنها تأیید شود، با نقض تصمیم هیئت نظارت به چرخه انتخابات بازمی‌گردند.
 
عضو حقوقدان شورای نگهبان افزود: این مسئله هیچ ارتباطی به مذاکره و مفاهمه افراد و جریانات با شورای نگهبان ندارد چرا که صلاحیت هر داوطلبی که دلیلی برای رد صلاحیتش وجود نداشته باشد، تایید می شود لذا این گروه بند‌ی‌ها در شورای نگهبان مطرح نیست.
 
ابراهیمیان در ادامه با اشاره به نظارت دقیق شورای نگهبان در روند بررسی صلاحیت‌ها اظهار داشت: داوطلبی که صلاحیت نمایندگی مردم را نداشته باشد چه با رایزنی و چه بدون رایزنی صلاحیتش رد می‌شود، در مقابل اگر فردی صلاحیت داشته باشد حتی اگر اشتباهی در تصمیم هیئت نظارت پیش آمده باشد به انتخابات بازخواهد گشت.
 
وی افزود: احتمال اینکه صلاحیت عده‌ای از داوطلبان رد صلاحیت شده تایید شود، زیاد است همانگونه که تاکنون و پس از بررسی‌های مجدد مشخص شده که بعضاً اشتباهاتی بوجود آمده است و لذا این دسته از افراد صلاحیتشان تأیید شد.
 
عضو حقوقدان شورای نگهبان در پایان با بیان اینکه هم پرونده افراد رد صلاحیت شده و هم پرونده افرادی که رای عدم احراز صلاحیت‌شان صادر شده، بررسی خواهد شد اظهار داشت: هر دو گروه پس از اعلام اعتراض، صلاحیتشان بررسی و بصورت دقیق به اعتراضشان رسیدگی خواهد شد.

گفتنی است پیش از این سیامک ره‌پیک سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورای نگهبان  در گفت‌وگو با خبرنگار گروه انتخابات باشگاه خبرنگاران جوان،‌ اظهار داشت: صلاحیت علمی گروهی از داوطلبان، بدون آزمون و پیش از آن برای فقهای شورای نگهبان محرز بوده است، اما در مجموع، یک روش متداول و اصلی به صورت آزمون برای احراز شرط علمی داوطلبان تعیین شده و اعلام شد که کسانی که صلاحیت آنها به طرق دیگری احراز نشده بود می توانند از این طریق وارد شوند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه