به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین; این کاروان نمادین که با حضور نیروی نظامی، انتظامی، تاکسیرانی، اتوبوسرانی و آتشنشانی همراه بود، حرکت خود را از پلیس راه آغاز و در طول مسیر حرکت به سمت مرکز شهرستان، با استقبال خیل عظیم اقشار مختلف مردم شهرستان همراه شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین,
در این مسیر با برپایی ایستگاه های صلواتی و اهدای گل و شیرینی یاد و خاطره امام راحل را گرامی داشتند و خودروهای کاروان با آرایش خواست خود این نوید پیروزی را به گوش مردم می رساندند.

,
,
, در پایان مسیر حرکت این کاروان نمادین حجت السلام و المسلمین حجت اسماعیلی اظهار داشت: انقلاب ما انفجار نور اسلام بود و مردم با پرپای چنین مراسم های به گوش مردم جهان می رسانند که این انقلاب بعد از سی و هفت سال هنوز پابرجا است و کسی نمی توانند با هر گونه حیله گری این انقلاب را از بین ببرد.
,وی گفت: از کسانی که در برگزاری مراسمات با ستاد دهه فجر همکاری کردن تقدیر و تشکر می کنم و این همکاری نشانه همدلی و همزبانی، ملت و مردم که مدد نظر مقام معظم رهبر است.
,, ,
,
,
,
, مردم دریار 15 خرداد سال 42 در حمایت از امام خمینی(ره) کفن پوش در راه دفاع از حریم ولایت جان خود را تقدیم اسلام کردند بار دیگر به صحنه آمده و عشق و ارادت خود را به انقلاب و آرمان های امام راحل نشان دادند.
,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه