اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خجالتی که کشیده می شود

خجالتی که کشیده می شود
خجالت کشیدن از نظر علمی امری کاملا طبیعی است به طوری که بار ها و بارها توسط خود ما دیده شده است ، به عنوان مثال خجالت در نوزادان با برگرداندن صورت و کودکان نو پا با نگاه کردن به زمین یا نزدیک شدن و چسبیدن به والدین نمود پیدا می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر، وبلاگ " نیمکت آخر "  نوشت: خجالت کشیدن از نظر علمی امری کاملا طبیعی است به طوری که بار ها و بارها توسط خود ما دیده شده است ، به عنوان مثال خجالت در نوزادان با برگرداندن صورت و کودکان نو پا با نگاه کردن به زمین یا نزدیک شدن و چسبیدن به والدین نمود پیدا می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر،, نارخبر،, " نیمکت آخر ", " نیمکت آخر ",   ,

 
کودکان از زمان تولد عاشق برقراری ارتباط با دیگران هستند و از این کار لذت می برند و  به طور ذاتی دارای مهارتهای خاصی برای دوست شدن با دیگر کودکان و تعامل با محیط خارج از خانه می باشند در مواردی از این کار امتناع می ورزند و از دوست شدن و ارتباط واهمه دارند و این نشانی بر بیماری در کودک نمی باشد و اگر والدین  فرزندان خود را در اوایل راهنمایی و تشویق نمایند این امر به مرور کاهش یافته و کودک دیگر احساس خجالت ندارد.

خجالت کشیدن از نظر علمی امری کاملا طبیعی است به طوری که بار ها و بارها توسط خود ما دیده شده است ، به عنوان مثال خجالت در نوزادان با برگرداندن صورت و کودکان نو پا با نگاه کردن به زمین یا نزدیک شدن و چسبیدن به والدین نمود پیدا می کند.

راهکارهای زیادی وجود دارد که می توان خجالت کودک را کاش و یا از بروز آن جلوگیری کرد :

از کلمه خجالتی کمتر استفاده کنید . به عنوان مثال در ارتباط با دیگران از این جمله که فرزندم یکمی خجالتی است و یا عزیزم خجالت نکش استفاده نکنید چون همین جمله میتواند در بروز خجالت در کودک موثر باشد.

به کودکتان اعتماد به نفس هدیه دهید و سعی کنید نقاط قوت او را همیشه مد نظر قرار داده و در جمع از موفقیت ها و استعداد هایش صحبت کنید و در مقابل اشتباهاتی که در مقابل دیگران انجام می دهد صبور باشید و او را تنبیه نکنید.

برقراری ارتباط را اجباری نکنید و سعی کنید به گونه ای برخورد کنید که کودک خود با دیگران ارتباط برقرار کند و به همین منظور زمینه های دوستی و ارتباط او را خودتان از قبل بچینید و هماهنگ کنید .

نمایش بازی کنید و سعی کنید که زمانی را باکودک کود بگذارانید و در آن زمان خاله بازی کنید ، شعر بخوانید و هر کاری که نمونه ای از یک ارتباط اجتماعی سالم خارج از محیط منزل است را برای کودک بازسازی نمایید.

او را مستقل کنید  به عنوان مثال برای خرید به هر جا که می روید از کودک بخواهید که با فروشنده صحبتکند و پول را به دست او بدهید که به فروشنده یا مغازه دار بدهد که علاوه بر ایجاد حس استقلال از بروز خجالت هم جلوگیری به عمل می آید .

رعایت همین موارد بسیار ساده می تواند شخصیت کودک شما را بسازد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,


انتهای پیام/ک

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه