اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ویروس زیکا، کابوس المپیک ریو

ویروس زیکا، کابوس المپیک ریو
هر چند کشور برزیل اعلام کرده که می تواند ویروس زیکا را کنترل کند اما بسیاری از کشورهای شرکت کننده در المپیک ریو نگران سلامت ورزشکاران خود هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از eremnews، ویروس زیکا نام یک گونه از ویروس فرمانرو است و از پشه به انسان منتقل می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

تغذیه پشه‌ها از خون بیماران، ویروس را به آنان منتقل می‌کنند. ویروس در پشه‌ها بیماری ایجاد نمی‌کند. گزش افراد سالم به ‌وسیله پشه ناقل ویروس، بیماری را به آنان منتقل می‌کند.

,

ویروس زیکا در تا سال ۲۰۱۴ فقط در آفریقا، آسیای جنوب شرقی و جزایر اقیانوس آرام شیوع یافته بود اما اکنون در آمریکای جنوبی به شدت شیوع یافته و رو به گسترش است. برزیل یکی از کشورهای است که ویروس زیکا در آن گسترش یافته است و با توجه به آنکه رقابت های المپیک 2016 در این کشور برگزار می شود، نگرانی های زیادی برای کاروان های اعزامی به این کشور در بین کشورهای شرکت کننده به گوش می رسد.

,

مارسلو کاسترو، وزیر بهداشت برزیل هرچند اعلام کرد کشورش می تواند امنیت ورزشکاران را تامین و این بیماری را کنترل کند اما تاکید کرد این ویروس بیش از آنچه که پیش بینی می کردند، در برزیل شیوع یافته است و برای کنترل آن نیاز به اقدامات جدی و بسیج نیروهای بیشتری است.

,

در حال حاضر هیچ واکسن یا درمانی برای ویروس زیکا در دست نیست. تنها روش برای پیشگیری از عفونت، پرهیز از گزیده شدن به‌ وسیله پشه‌ها است. ویروس زیکا تا ماه مه ۲۰۱۵ به برزیل راه یافت. در برزیل در سال گذشته بیش از ۸۴ هزار مورد ابتلا به این ویروس ثبت شد.

,

سازمان بهداشت بین الملل اعلام کرد این ویروس در حال حاضر در 24 کشور وجود دارد و این احتمال زیاد است که به دیگر کشورها هم سرایت کند.

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه