اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آلگری: علاقه‌ای به رکوردشکنی ندارم

آلگری: علاقه‌ای به رکوردشکنی ندارم
سرمربی تیم فوتبال یوونتوس پس از پیروزی یک بر صفر تیمش برابر جنوا تأکید کرد که علاقه‌ای به رکوردشکنی ندارد و ترجیح می‌دهد روی بازی‌های سخت پیش‌روی بانوی پیر تمرکز کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از فوتبال ایتالیا، آلگری در پایان مسابقه‌ای که با ثبت رکورد بی‌سابقه 13 پیروزی متوالی در سری A برای یوونتوس همراه بود، به شبکه مدیاست پرمیو گفت: بازی برابر جنوا همیشه سخت است چون تیمی سرسخت است که به شما اجاره نمی‌دهد به شیوه مورد علاقه‌تان بازی کنید. پیروزی 4 بر صفر شنبه شب‌مان برابر کیه‌وو جو مهیج و شادی را در تیم به وجود آورد اما این بازی دوباره ما را از آسمان به زمین برگرداند و به یادمان آورد که هیچ مسابقه‌ای آسان نیست. من به رکوردها علاقه‌ای ندارم چون هنوز 15 هفته تا پایان لیگ باقی مانده و ما باید تعداد مشخصی پیروزی کسب کنیم، فرقی نمی‌کند که آنها به هم پیوسته باشند یا از هم گسسته.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در غیاب ماریو ماندزوکیچ به دلیل مصدومیت، آلگری؛ سیمونه زازا را در دقیقه 54 به جای آلوارو موراتا به ترکیب فرستاد اما این مهاجم ایتالیایی نه تنها گل نزد بلکه در دقیقه 90 اخراج و از بازی بعدی تیمش محروم شد.

,

آلگری درباره این اتفاق اظهار داشت: برای بازی بعدی تیمم فقط دو مهاجم دارم. زازا بازیکن باانگیزه‌ای است اما گاهی اوقات بیش از حد با انگیزه می‌شود. او باید خودش را کنترل کند چون برای بازی در یک باشگاه بزرگ شما باید از هر نظر تعادل داشته باشید. زازا باید از چنین اتفاقاتی درس بگیرد و دیگر آنها را تکرار نکند.

,

مارتین کاسرس، مدافع اروگوئه‌ای یوونتوس میدان را با چشمانی پر از اشک و سوار بر برانکارد ترک کرد. این در حالی بود که پاتریس اورا نیز دچار مصدومیتی عضلانی و از ترکیب یووه خارج شد.

,

سرمربی بانوی‌پیر درباره وضعیت دو مدافع مصدوم تیمش عنوان کرد: کاسرس بازیکن فوق‌العاده‌ای است. باید ببینیم نتایج معاینات چه می‌شود. امیدوارم شدت مصدومیت او کمتر از چیزی باشد که خودش تصور می‌کرد. 

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه