اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرپرست فرمانداری فریدونکنار:

مهم‌ترین هدف دشمنان انقلاب قرار گرفتن روحانیت در برابر هم بود/ چرا عده‌ای صلاحیت خود را از رهبری بالاتر می‌دانند

مهم‌ترین هدف دشمنان انقلاب قرار گرفتن روحانیت در برابر هم بود/ چرا عده‌ای صلاحیت خود را از رهبری بالاتر می‌دانند
سرپرست فرمانداری فریدونکنار با بیان اینکه کدام فقیه حاضر می‌شود در برابر رهبری بایستد، گفت: مهم‌ترین هدف دسمنان انقلاب قرار گرفتن روحانیت در برابر هم بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بصیرنیوز، علی ادیبی در جمع شوراها و دهیاران روستاهای فریدونکنار در سالن اجتماعات جهاد کشاورزی فریدونکنار، اظهار کرد: حرکت امام (ره) یک وعده الهی بوده است و حرکتی که برای خدا باشد به نتیجه می‌رسد.
وی تصریح کرد: اگر امروز اوج ناامنی را در کشورهای همسایه خود می‌بینیم و حتی منازعات بین آنها بسیار شدید است، مهم‌ترین دلیل آن نیز عدم حضور رهبری حکیم است.
سرپرست فرمانداری فریدونکنار خاطرنشان کرد: از جمله اهداف دشمنان انقلاب اختلاف رهبران بوده است، آنها در آن زمان می‌خواستند روحانیت را در برابر یکدیگر قرار دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,
,
,


ادیبی افزود: بعد از امام دوازدهم رهبری جامعه بر عهده فقیه جامع‌الشرایط است، کدام فقیه حاضر می‌شود در برابر رهبر که یک فقیه است بایستد.

,
,


وی در ادامه با اشاره به نهضت امام راحل تصریح کرد: ثمرات انقلاب در مباحث مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، عمرانی و آبادانی بسیار زیاد و پربرکت بوده است.

,
,


سرپرست فرمانداری فریدونکنار خاطرنشان کرد: مردم خود را از مسئولان جدا نمی‌دانند و مسئولان نیز از این مردم هستند و مهم‌ترین وظیفه ما نیز اطاعت محض از رهبری است.

,
,


ادیبی در ادامه در خصوص جلوگیری از تفرقه مردم و مسئولان سخن گفت و بر آموزش شورا و دهیاران در اولویت بندی مشکلات و نیازهای روستا تاکید کرد.

,
,


همچنین به انتخابات و مسائل مربوط به آن نیز اشاره و بر حضور حداکثری مردم در اسفند امسال تاکید کرد.

,
,


سرپرست فرمانداری فریدونکنار در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع برجام و تاثیر آن بر اقتصاد جامعه اشاره و خاطرنشان کرد: امیدواریم با برجام گشایشی در وضعیت اقتصادی کشور به وجود آید.

,
,


وی با تاکید بر اینکه مذاکرات برجام را مغایر با اهداف رهبری ببینند فتنه‌گری است، افزود: متاسفانه برخی از افراد نمی‌گذارند مزایای امتیازات برجام به خوبی برای مردم تبیین شود.

,
,


ادیبی گفت: نباید از رهبر جلوتر حرکت کنیم، عقب افتادن نیز جایز نیست، چرا عده‌ای صلاحیت خود را از رهبری بالاتر می‌دانند، آنها کاسبان تحریم‌اند.

,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه