اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار و راوی هشت سال دفاع مقدس:

سیستم آموزشی با عدم ارائه تصویر حقیقی از امام به مردم خیانت می کند / سیستم در حال معرفی امام دروغین و پاستوریزه به جامعه است

سیستم آموزشی با عدم ارائه تصویر حقیقی از امام  به مردم خیانت می کند / سیستم در حال معرفی امام دروغین و  پاستوریزه  به جامعه است
فرمانده و راوی هشت سال دفاع مقدس در هیئت ثارالله رهروان امام و شهداء زنحان ، گفت : بنا ندارند اتفاقات دوران انقلاب را در کتب بیاورند و یا مستندات و تئاتر کار شود و این خیانت در دانشگاه و آموزش پرورش اتفاق می افتد،سیستم آموزشی با عدم ارائه تصویر حقیقی از امام به مردم خیانت می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسیم زنجان، سردار سعید قاسمی از فرماندهان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در یادواره شهدای مدافع حرم که در هیئت ثارالله رهروان امام و شهداء زنجان برگزار شد، گفت : 22بهمن امسال ۳۸ ساله میشوم و برحسب ظاهر سن بنده  بیش از این است ولی ۲۰سالی که زیر سایه حکومت پهلوی بودم  دوره زندگی در نجاست بود و در این دوران  وقتی که غسل نکرده باشیم احساس بدی دست می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم زنجان,

سعیید قاسمی، با اشاره به اینکه، توفیق این حاصل شد که از زیر چنبره انگلیس و اسراییل امامی ما را خارج کرد، افزود : این توفیق حاصل شد که در دوره ای  زندگی کنیم که  که آن مسیحی که می خواستیم آمد و ما را از دست اسرائیل و انگلیس نجات و در رودخانه نیل غسل تعمید داد .

,

فرمانده دوران دفاع مقدس، با تبریک اینکه، ۳۷ سال در بلاد و سرزمینی زندگی می کنیم که مسیر آن عوض و برای این قصه پای آن نیز ایستاده شد، تصریح کرد : گوش به خزعبلات و چرندیات ندهید و اصل و مهم آن چیزی است که هنوز به خاطر آن خون می دهیم و پای آن هستیم.
وی، ادامه داد : امام خمینی (ره) منجی بود و مردم را نجات داد و در ۳۸ ساله گذشته  یک دهه طلایی آقا روح الله پرچم داری کرد  و 27 سال است که سید علی سکانداری می کند و انقلابیون و ضد انقلابیون اعتقاد دارند که در  ۲۷ سال بعد امام خمینی(ره) کسی بهتر از سید علی نمی توانست سکانداری کشتی انقلاب اسلامی ایران را انجام دهد.

,
,

سردار قاسمی، با اشاره به اینکه، در یک دهه سکانداری امام خمینی (ره) در دوران بعد  انقلاب اتفاقات سهمگینی افتاد، گفت:  بنا ندارند این اتفاقات را در کتب بیاورند و یا مستندات و تئاتر کار شود و این خیانت در دانشگاه و آموزش پرورش اتفاق می افتد و لذا باید خودمان تلاش کنیم تا خود بدانیم و بزرگ ترها باید مفاهیم و اتفاقات آن دوران را به کوچک ترها انتقال دهند و دانشگاه و آموزش و پرورش بر  حسب ظاهر دست ماست ولی در واقع در دست ما نیست.
فرمانده دوران دفاع مقدس، گفت: امام را از کلاس اول می شود درس داد ولی بنا نیست این اتفاق بیفتد و می بینیم که شناخت نسبت به امام سطحی، مقطعی و پوسته ای است و این درحالی است که از  ایشان در یک دهه  برای ما ۲۱جلد مواردی مانده که تک تک مسیر چگونه زندگی کردن را درس داده است.

,
,

رزمنده و راوی دفاع مقدس، افزود : امام قبل اینکه بگوید چگونه کشته شویم سبک زندگی را تدوین کرده بود و از ایشان 21 جلد راه کار  و حل المسایل مانده است و در واقع تفکر انقلابی و صاحب این تفکر امام و سید علی است که ما را الحمدلله تا به اینجا رساند و در بین این همه مشکلات ما را سالم نگه داشت و حال اگر ما بخواهیم خودمان دوباره تجربه کنیم معلوم نیست که بعد از بررسی چپ و راست سالم بیرون بیاییم و درحالی که فقط یک تفکر انقلابی جواب می دهد و ما باید  زودتر به این نتیجه برسیم .

,

وی، تصریح کرد : سیستم نمی خواهد این تفکر را به ما بدهد و نمی دهد، و چون می توانند بارها از ما سوء استفاده کنند پس باید خودتان بروید و  پول بدهید و این مجلدات را که حاوی سخنان امام خمینی(ره) است را بخرید و مطالعه کنید و راهکارها را پیدا کنید و یا در زیر محفلی بنشینید که بالای آن ولایت است و حرف ها و چهره های خودی و ولایی هست و خود را در این وادی بیندازید تا  خیال خود و خانواده راحت باشد .
سردار قاسمی، با بیان اینکه، امام حقیقی را کف جامعه نمی آورند، گفت : این ها امام دروغکی و امام خمینی (ره) را با دو درصد چربی و پاستوریزه و هموژنیزه وارد جامعه می کنند و در واقع امام هست و خمینی(ره) هست اما آن کجا و این کجا.
رزمنده دوران دفاع مقدس، ادامه داد:  قشر قابل توجهی در نظام دوست دارند از مقطعی به بعد با امام خمینی(ره) که سرش درد می کرد و همه دنیا را به مبارزه دعوت می کرد را کنار گذاشته وو با تعبیر خود خمینی ای را درست و  آماده کند و تحویل حامعه دهد که قائل به تعامل با دیگران باشد.

,
,
,

انتهای پیام /رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه