اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاد دانشگاه علوم قرآنی:

هر کس می خواهد عظمت الله اکبر را درک کند، دهه فجر انقلاب را مرور نماید/ دستاوردهای انقلاب را برای جوانان بازگو کنیم

هر کس می خواهد عظمت الله اکبر را درک کند، دهه فجر انقلاب را مرور نماید/ دستاوردهای انقلاب را برای جوانان بازگو کنیم
هرکس می خواهد عظمت و اعجاز قرآن و عظمت الله اکبر را درک کند، کافی است دهه فجر انقلاب را مرور نماید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ استاد دانشگاه علوم قرآنی در گفتگو با سفیر تیران و کرون گفت: دهه فجر تبلور و تجلی و تفسیر به وقوع پیوسته آیات مربوط به وعده نصرت الهی ویژه مومنین و مجاهدین همچنین ذلت و شقاوت باطل و معاندین است.
محسن رضوانی با اشاره به روزهای پر افتخار دهه فجر افزود: هرکس می خواهد عظمت و اعجاز قرآن وعظمت الله اکبر را درک کند، کافی است دهه فجر انقلاب را مرور نماید.
وی با تاکید بر نقش امام خمینی در انقلاب اسلامی اظهار کرد: نقش امام در انقلاب اسلامی همانند نقش رسولان الهی در هدایت مردم بود.
مسئول دارالقرآن روستای قهریزجان با اشاره به روحیه ی انقلابی مردم در برهه های زمانی مختلف خاطر نشان کرد: روحیه مردم در مجموع انقلابی است و مردم نظام و رهبرشان را دوست دارند و لکن روحیه انقلابی به مقتضای آسیبهای موجود عملکرد خاص خود رامی طلبد.
رضوانی با بیان اینکه پیشرفت های بعد از انقلاب بسیار است، تصریح کرد: مجموع پیشرفتی که امام و انقلاب به مردم دادند به نسبت زمان طاغوت مثال پیشرفت فرهنگی اجتماعی و علمی زمان پیامبر (ص) به زمان جاهلیت است و آسیبهایی که بعد پیامبر، تمدن بزرگ اسلامی را به انحطاط کشاند در بسیاری از موارد به چشم می خورد.
وی با بیان اینکه دهه فجر از جمله سندهای درخشان در تاریخ ملت ایران است، گفت: اساس انقلاب ما قرانی است و قرآن سعادت را بر اساس انتخاب آگاهانه برمی شمارد.
این استاد دانشگاه افزود: ملت ایران الگوی ملت های آزادیخواه جهان و انقلاب اسلامی ایران نماد مقابله با سردمداران استکبار جهانی است و تمامی دستاوردهای امروز ملت ایران در سایه انقلاب اسلامی و به برکت خون شهدا و آرمان های امام خمینی (ره) و منویات و تدابیر رهبری به دست آمده است که باید قدردان نظام باشیم.
رضوانی با اشاره به ارزش های انقلاب بیان کرد: جوانان عزیز ما بدانند امانت بس سنگین و ارزشمندی، انقلاب و امام و شهدا برعهده ما گذاشته اند و کوچکترین اختلاف افکنی و کوتاهی در زمینه های فرهنگی قرآنی و علمی خدای نکرده باعث طمع دشمنان است پس طبق منویات قران کریم و اهل بیت علیهم السلام از نظام اسلامی، رهبری و ولایت در عمل، نه زبان صرف دفاع کنیم و بدانیم وعده های خداوند قطعی و باطل رفتنی و مولا عزیزمان آمدنی است.
وی با تاکید بر اینکه ایران اسلامی دارای ملتی قدرشناس و وفادار به آرمانهای نظام و رهبری است، خاطر نشان کرد: دهه فجر بهترین فرصت است تا دستاوردهای نظام به درستی میان مردم بویژه نوجوانان و جوانان که در ایام انقلاب نبودند، بیان شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر تیران و کرون,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه