اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:

سیاست های ترکیه و عربستان موازی با سیاست های آمریکا و اسرائیل در منطقه است/جنایات گروه تروریستی تکفیری داعش به مردم جهان ثابت شده است

سیاست های ترکیه و عربستان موازی با سیاست های آمریکا و اسرائیل در منطقه است/جنایات گروه تروریستی تکفیری داعش به مردم جهان ثابت شده است
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا و همپیمانان آنها در سوریه موفق نشده اند به اهداف خود برسند و کشور سوریه در مقابل گروه های تروریستی و تکفیری داعش به برتری رسیده است، گفت: ترکیه و عربستان سیاسیت های آمریکا را در منطقه دنبال می کنند تا به ان منظور به اهداف آمریکا و هم پیمانهای آنها در منطقه برسند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن علیمردانی امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان با بیان اینکه سیاست های ترکیه و عربستان موازی با سیاست های آمریکا در منطقه است، اظهار کرد: هر چیزی که آمریکا و اسرائیل اعلام می کند ترکیه و عربستان همان کار را انجام می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,

وی با اشاره به اینکه ترکیه و عربستان به صورت علنی از گروه تروریستی و تکفیری داعش حمایت می کنند ، افزود: در محافل جهانی جنایات وحشتناک گروه تروریستی داعش غیر قابل قبول است و این اقدام گروه تروریستی داعش به تمامی دنیا ثابت شده است.

,

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ترکیه از عربستان حمایت می کند و مشخص است به نوعی دست نشانده آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل در منطقه هستند، تصریح کرد: در این چند سالی که گروه تروریستی داعش به قتل عام مردم سوریه پرداخت نه تنها عربستان و ترکیه از سوریه حمایت نکرد بلکه علیه ملت سوریه اقدام کرده است.

,

علیمردانی با اشاره به اینکه در حال حاضر سوریه به برتری رسیده است آمریکا و هم پیمانان آنها به اهداف خود در سوریه نرسیده اند و علیه ملت سوریه اقدام می کنند ، افزود: ترکیه و عربستان دچار سردرگمی شده و با توجه به اینکه آینده نگری ندارند بلکه غیر عملی اقدام می کنند.

,

وی خاطرنشان کرد : اگر عربستان و ترکیه به اعمال خود در سوریه ادامه دهند کشور سوریه برای آنها باتلاقی خواهد شد و آنها را از بین خواهد برد.

,

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور روسیه در عمل از سوریه حمایت کرده است و روسیه نشان داده است در کنار مردم سوریه است، افزود: امیدواریم روسیه از مواضع خود در سوریه حمایت کند.

,

علیمردانی اظهار کرد: روسیه به این نتیجه رسیده است که به عنوان یکی از کشور های برتر منطقه در جنگ میان گروه تروریستی و تکفیری داعش و ملت سوریه از مردم مظلوم سوریه حمایت کند .

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه