اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

22 بهمن، روز تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب

22 بهمن، روز تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب
عضو شورای اسلامی شهر شازند گفت: 22 بهمن روز تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی(ره) و ادای احترام به مقام شامخ شهدای سرافراز و همه ایثارگرانی است که در پیروزی انقلاب اسلامی و حفظ دستاوردهای آن، با ایثار جان خویش ایفای نقش کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهنام نجفی عضو شورای اسلامی شهر شازند در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری شازند ما گفت: بی شک پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۵۷، بر افروزی شعله باور در نهاد تمامی آزاد مردان و زنان جهان و درک برتری حق بر باطل در تمامی جوامع و مذاهب بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما , شازند ما ,

وی افزود: بی تردید استقامت مثال زدنی و سربلندی مردم بزرگ ایران اسلامی در طول چهار دهه با وجود تلاش های برنامه ریزی شده ی دشمنان اسلام ، امروز آن چنان شکوه و عظمتی یافته است که تکیه گاه و الگوی مظلومان در سراسر جهان شده است.

این عضو شورای شهر شازند ادامه داد: دهه فجر، نقطه عطف تاریخ و تبلور اراده امتی مومن و مجاهد برای حاکمیت ارزش های الهی و در یک کلام به فرموده امام خمینی(ره) انفجار نور بود.

نجفی عنوان کرد: این ایام عزیز و فرخنده، فرصتی است بس غنیمت که بدانیم مرهون شهدای گرانقدر و عزیزی هستیم که درخت تناور این انقلاب با خون آنان سیراب شده است.

وی تصریح کرد: 22 بهمن روز تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی(ره) و ادای احترام به مقام شامخ شهدای سرافراز و همه ایثارگرانی است که در پیروزی انقلاب اسلامی و حفظ دستاوردهای آن، با ایثار جان خویش ایفای نقش کردند.

عضو شورای اسلامی شهرشازند با دعوت از مردم ولایتمدار و همیشه در صحنه شهرستان شازند جهت شرکت در راهپیمایی 22 بهمن ماه خاطر نشان کرد: اقشار مختلف مردم مؤمن و ولایی شهرستان شازند همچون همیشه به منظور تجدید میثاق با امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی و پاسداری از آرمان‌های انقلاب و شهداء با حضور آگاهانه، پرشور و حماسی خود در راهپیمایی 22 بهمن، نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب می‌کنند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه