اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

صدور بیانیه جامعه ورزش همدان به مناسبت یوم الله 22 بهمن 94

صدور بیانیه جامعه ورزش همدان به مناسبت یوم الله 22 بهمن 94
بسیج ورزشکاران همدان به همراه اداره کل ورزش و جوانان استان بیانیه ای به مناسبت یوم الله 22 بهمن 94 با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران ، بیانیه ای را به همین منظور صادر کردند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  همدان ورزش در متن این بیانیه آمده است :

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش,

بسمه تعالی

,

22 بهمن سرآغاز حکومت ا... بر جهان امام خمینی (ره)

,

22 بهمن روزی است که در آن سلطه استعمار و استکبار در این کشور به به پائین کشیده شد و نور الهی در آن تابیده شد. روزی که سرآغاز تاریخ نوینی در دنیا بود و به یمن شروع حکومت اسلامی و سیطره اسلام در میهن عزیز دنیا مبهوت این قدرت و عظمت اسلام گردید، لذا در تمام این ایام به فکر نابودی آن بودند و با دسیسه های گوناگون قصد براندازی آن را داشتند که نه تنها این امر محقق نشد بلکه این شجره طیبه با شتاب بیشتری رشد و نمو یافت، به طوری که ذلیلانه اعتراف نمودند که دیگر توان مقابله با جمهوری اسلامی ایران را ندارند. این اقتدار به برکت وجود امام راحل و خلف صالح ایشان حضرت امام خامنه ای حفظه ا... کسب شد و در طول این مدت ثابت شد که پیروی از اصل مترقی ولایت فقیه راه رسیدن به سعادت در دنیا و آخرت می باشد. این مسئله برای دشمنان از ابتدا مسجل بود و کمر به تضعیف این جایگاه با عظمت و الهی بسته بودند، ولی ملت فهیم ایران با عقیده استوار و با تمام توان از این جایگاه حمایت نمود. مدتی است که شمیمی از این ثمره الهی به کشور های دیگر منطقه و دنیا رسیده است و موجبات بیداری و قیام مستضعفان جهان را فراهم آورده و باعث تزلزل پایه های استکبار گشته است.

,

به امید حق، امیدواریم این تحرکات حق جویانه در جهان شرق و غرب پیشرفت نموده و زمینه ساز ظهور منجی عالم بشریت گردد و مظلومان جهان از زیر یوغ استکبار نجات یابند.

,

جامعه ورزش استان همدان اعم از اداره کل ورزش و جوانان، بسیج ورزشکاران، هیئت های ورزشی، مدیران ورزشی، مربیان، داوران، و ورزشکاران اعلام می نمایند ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر، و اعلام حمایت قاطع از فرامین مقام معظم رهبری حفظه ا... و آمادگی کامل جهت اجرای منویات امام زمان خویش، ، همگام و همراه با امت حزب الله با شور و شعور در راهپیمایی 22 بهمن حضور یافته تا دشمنان بدانند همچون شهیدان ورزشکار مدافع حرم حاج مجید صانعی موفق و سید میلاد مصطفوی تا پای جان در راه آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستاده ایم و ذره ای از اعتقادات خود کوتاه نخواهیم آمد.

,

أَنَّ وَعدَ اللَّهِ حَقٌّ

,

اداره کل ورزش و جوانان استان همدان                                        سازمان بسیج ورزشکاران استان همدان

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه