اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یک تقاضا از عمو پورنگ

یک تقاضا از عمو پورنگ
داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ دهه اخیر از جمله فعالان پرشور عرصه اجرای برنامه کودک و نوجوان تلویزیون به شمار می آید. پورنگ پر جنب و جوش با آن شیرینی زبان و فصاحت بیان به خوبی توانست در قلب کودکان این مرز و بوم جا باز کند و به ماندگارترین خاطرات شفاهی ذهن آنان تبدیل گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از ایسنا، در ادامه این یادداشت خوانندگان الف آمده است: عمو پورنگ پا به پای کودکان ما آمد، بزرگ شد و بزرگ شدند. اما هر شخصیتی به هر میزان که بزرگ شود بایسته ها و شایسته های شخصیتش نیز بزرگ تر و لزوم حفاظت از آن ضروری تر می گردد. پورنگ تقریباً به خوبی توانست بی حاشیه تا بدین برسد. جا دارد مسئولین سیما از او و تیم همراهش به پاس یک دهه تلاش مجدانه در عرصه کودکان و نوجوانان به نحو شایسته تقدیر نمایند. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 
اما در کنار این همه، رگه هایی از زاویه گیری پورنگ از اهداف اصلیش طی یکی دو سال اخیر مشاهده شد و زنگ خطر را برای او به صدا در آورد که متاسفانه تیم همراه او یا ندیدند و یا نخواستند که ببینند و راهنماییش کنند و خود نیز از آن غفلت نمود. پورنگ کم کم وارد عرصه تجاری سازی برنامه هایش و اقتصادی کردن آنها و به عبارتی پول سازی افتاد آن هم علناً و به سبک و سیاق پیام های بازرگانی! 
 
پورنگ دیروز که حرف های قشنگ و حرکات جذابش پسران و دختران کوچک ما را پای برنامه هایش میخکوب می کرد اکنون با در دست گرفتن سی دی های مختلف بازار گرمی کرده و مشتری جذب می نمود و تبیلغ کالای فرهنگی می کرد! کار به همین جا ختم نشد و تبلیغ ماکارونی و لازانیا و پفک و ... سر از برنامه پورنگ در آورد. بچه های معصوم با نگاه های بهت زده و سکوت معنا دار حرکات و سخنان نا مفهومی را می شنیدند که انتظارش را نداشتند. 
 
کودکانی که ماه ها منتظر حضور در برنامه عمو پورنگ بودند اکنون باید تماشاچی پیام های بازرگانی عمویشان می شدند. آیتمی که هر روز تلویزیون مانند سوهان روح بر سر و صورت مخاطبانش می کوبد و زجرشان می دهد. 
 
عمو پورنگ! کاش به همان سالهای نخستین برنامه هایت بر می گشتی. کاش تهیه کنندگان برنامه ات و مدیران شبکه ۲ شخصیت معصوم و دوست داشتنی تو را با ماکارونی و چیپس و لازانیا خدشه دار نمی ساختند. پورنگ ! پسر کوچکم اکنون دیگر مشتری پر و پا قرص سه سال پیش تو نیست و به راحتی از کنار برنامه ات می گذرد! می دانی چرا؟! تو عوض شده ای یا عوضت کرده اند. 
 
بگذار در ذهن کودکان ما عمو پورنگ همان پورنگ سال های پیش بماند. بگذار طعم شادمانه و شیرین برنامه ها و حرف های قشنگت در پس زمینه ذهن فرزندانمان همواره بماند. یا همان پورنگ سابق بمان یا در اوج خداحافظی کن ! 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه