logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری/ماجرای لغو یک برنامه فرهنگی در رامهرمز توسط فرماندار دولت تدبیر و امید

گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری/ماجرای لغو یک برنامه فرهنگی در رامهرمز توسط فرماندار دولت تدبیر و امید
یک فعال فرهنگی شهرستان رامهرمز گفت:اعلام کردیم که مکان برگزاری نشست را عوض کنیم و به یک حسینیه یا مسجد منتقل کنیم که با مخالفت ایشان رو برو شد و این مخالفت در واقع با اصل برنامه بود و ایشان گفتند باید با ما هماهنگ می شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از رهیاب نیوز، در پی لغو برنامه فرهنگی جمعی از فعالان مذهبی شهرستان رامهرمز ،مدرسیان یکی ازفعالان فرهنگی این شهر در این خصوص اظهار داشت : در برنامه ای که کانون راهیان بصیرت مسئول اجرای آن بود بنا بود که آقای وحید یامین پور در جمع فعالان فرهنگی شهر در خصوص تهدیدات و تهاجمات در عرصه فرهنگی نشستی را در سالن اجتماعات ارشاد برگزار کنند که متاسفانه شب قبل از آن  از نیروی انتظامی  شهرستان رامهرمز تماس گرفتند و اعلام داشتند که به دلیل نبود مجوز  و مخالفت فرماندار امکان برگزاری این نشست وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

مدرسیان ادامه داد : بعداز پیگیری ها و صحبت با فرماندار وی گفت به دلیل تجمعات اخیر در دزفول و دیگر شهرها که در چند روز اتفاق افتاده است این نشست کنسل شده است ، که ما اعلام داشتیم آقای یامین پور در روز های گذشته در دزفول برنامه داشته اند و برنامه ایشان بدون هیچ مشکلی برگزار شده است.

,

وی افزود : در صحبت با فرماندار مطرح کردیم گه این نشست موضوعی در ارتباط با تهاجم و تهدیدات  فرهنگی دارد و یک میتینگ سیاسی نیست که ازشما بخواهد مجوز بگیرد که اگر میتینگ سیاسی بود حتما از شما مجوز می گرفتیم ، ضمن اینکه مسئولیت اجرای برنامه های فرهنگی با سازمان تبلیغات اسلامی است.

,

این فعال فرهنگی در ادامه اظهار کرد : حتی اعلام کردیم که مکان برگزاری نشست را عوض کنیم و به یک حسینیه یا مسجد منتقل کنیم که با مخالفت ایشان رو برو شد و این مخالفت در واقع با اصل برنامه بود و ایشان گفتند باید با ما هماهنگ می شد.

,

مدرسیان افزود : فرماندار جدید که به تازگی از دولت تدبیر و امید مسئولیت گرفته اند اینگونه تصمیم گرفتند و امام جمعه شهر رامهرمز هم در سفر عمره تشرف داشتند که اگر بودندشاید این مسئله قابل حل بود.

,

گفتنی است این اتفاق در حالی است که استاندار خوزستان از روزهای ابتدایی حضور خود تاکید بسیاری بر برداشتن نگاه امنیتی به استان و برنامه های مختلف داشته است ولی هیچ گاه به این موضوع اشاره نداشته که خاستگاه این نگاه امنیتی کجاست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه