اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری قوچان:

انتخابات نباید به عاملی برای اختلاف و تفرقه در قوچان تبدیل شود

انتخابات نباید به عاملی برای اختلاف و تفرقه در قوچان تبدیل شود
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری قوچان گفت: یکی از آسیب های انتخابات در قوچان، ایجاد اختلاف و تفرقه بوده و یکی از دلایل عدم توسعه قوچان وجود کینه و کدورت در میان گروه های مختلف، پس از انتخابات است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قوچان خبر، هادی رجائی نیا در جلسه پیشگیری از وقوع جرم با اشاره به ضرورت پرهیز از تفرقه در انتخابات اظهار داشت: یکی از آسیب های انتخابات در قوچان ایجاد تفرقه و اختلاف در میان گروه ها و احزاب مختلف است که متاسفانه این موضوع در پس از انتخابات به کینه و کدورت تبدیل می شود و همین موضوع یکی از عوامل عدم توسعه و پیشرفت در قوچان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر,

وی  ادامه داد: اگر رقابت های انتخاباتی پس از برگزاری انتخابات به رفاقت تبدیل شود، پیشرفت و توسعه قوچان بیش از پیش افزایش می یابد.

,

وی افزود: سیاه نمایی و وعده های توخالی برخی از کاندیداها که افزایش توقعات مردم را نیز در پی دارد، از جمله آسیب های انتخابات در قوچان است.

,

رجائی نیا با بیان اینکه عمده مشکلات و تخلفات قانونی ناشی از برخی خلاهای قانونی است، تصریح کرد: فضای مجازی، یکی از آسیب ها و معضلات موجود است که متاسفانه قانون کامل و جامعی پیرامون این موضوع وجود ندارد.

,

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری قوچان با بیان اینکه انتخابات، تضمین کننده انقلاب اسلامی ایران است خاطر نشان کرد: انتخابات بسترمناسبی برای بهره مندی از نظر مردم است و این درحالیست که رسانه های معاند به دنبال ناامیدکردن مردم از حکومت هستند اما همیشه مردم با حضور گسترده خود در انتخابات، انقلاب و کشور را بیمه کرده اند.

,

وی در پایان با اشاره به اولویت های ستاد انتخابات قوچان بیان داشت: رعایت حق الناس، اولویت تمامی اعضای هئیت اجرای ستاد انتخابات قوچان است.

,

انتهای پیام/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه