اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان:

وجود 22 قلعه تاریخی در درمیان

وجود 22 قلعه تاریخی در درمیان
شهرستان درمیان به واسطه وجود آثار فرهنگی و تاریخی بویژه 22 قلعه تاریخی همانند قلعه فورگ، قلعه اسدیه، قلعه درخش، قلعه طبس مسینا از غنی‌ترین شهرستان‌های خراسان‌جنوبی‌ وشرق کشور به شمار می‌آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از خاورستان  فرماندار درمیان گفت: تا کنون 125 اثر تاریخی در شهرستان درمیان شناسایی شده اند که 75 اثر ثبت ملی شده است
 رجبعلی براتی در نشست ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان درمیان اظهار کرد:از این تعداد 4 اثر طبیعی می باشند که چنار 750 ساله روستای دوشنگان و سرو های کهنسال روستاهای گسک،اشک و فورگ از جمله این آثار است.
 وی با بیان اینکه در حال حاضر 5 اثر از آثار فرهنگی تاریخی شهرستان درمیان با اعتبار 60 میلیون در دست مرمت و ساماندهی قرار دارد  افزود:مرمت و بازسازی قلعه اسدیه و قلعه درخش،قلعه فورگ،آسبادهای طبس مسینا و تکمیل سایت گردشگری قهستان از مهترین طرحهای میراث فرهنگی و گردشگری در شهرستان درمیان است.
فرماندار درمیان، از پیشرفت فیزیکی 65 درصدی سایت گردشگری قهستان خبر داد و افزود برای اجرای این طرح تاکنون اعتباری بالغ بر 150 میلیون تومان هزینه شده است.
براتی، فرهنگ جامعه عشایری درمیان، جاذبه های زیست محیطی روستاهای شهرستان مانند باغ ها و چشمه‌ آب گرم ، موسیقی بومی و محلی و صنایع دستی شهرستان را از دیگر جاذبه های گردشگری این شهرستان عنوان کرد و افزود منطقه حفاظت شده درمیان زیستگاه قوچ و میش اوریال است و با توجه به منحصر بودن این منطقه و وجود گونه های متعدد و متنوع جانوری  وگیاهی، اقدامات لازم برای معرفی هرچه بهتر و بیشتر این منطقه به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری استان ضروری است.
وی، از برپایی بازارچه صنایع دستی و سوغات محلی در درمیان به منظور عرضه صنایع دستی به مسافران و گردشگران در تعطیلات نوروزی سال آینده خبرداد و ایجاد کمپ اقامتی در شهرهای اسدیه، گزیک و قهستان،تجهیز راهدارخانه منصورآباد جهت اسکان مسافرین،تامین روشنایی و رفع نقص محورهای مواصلاتی شهرستان و ایجاد پست‌های هلال احمر و انتظامی در مبادی ورودی و خروجی شهرها را ازدیگر اقدامات و فعالیت های ستاد در نوروز 93 برشمرد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان نیز در این نشست گفت: درمیان دیار قلاع کهن و تاریخی است.
مرتضی عربی اظهار داشت :شهرستان درمیان به واسطه وجود آثار فرهنگی و تاریخی بویژه 22 قلعه تاریخی همانند قلعه فورگ، قلعه اسدیه، قلعه درخش، قلعه طبس مسینا از غنی‌ترین شهرستان‌های خراسان‌جنوبی‌ وشرق کشور به شمار می‌آید.
وی با بیان اینکه یک منطقه گردشگری و یک روستای هدف گردشگری در درمیان وجود دارد افزود مقاصد گردشگری استان در قالب بروشورهایی به گردشگران و مسافران معرفی می شوند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان؛ تهیه و تدوین کتابچه و نقشه راهنمای گردشگری،نظافت شهری و خطکشی معابر،نصب المان های نوروزی در سطح شهرهای استان، رفع نقاط حادثه خیر محورهای مواصلاتی ،ایجاد پایگاه های ثابت امدادی را از مهمترین برنامه های ستاد هماهنگی خدمات سفر استان خراسان جنوبی در نوروز 93 برشمرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خاورستان  ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه