اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس مسائل سیاسی:

جریانات مدعی مبارزه با فساد از مفسدان اقتصادی فاصله بگیرند

جریانات مدعی مبارزه با فساد از مفسدان اقتصادی فاصله بگیرند
کارشناس مسائل سیاسی گفت: حضور برخی افراد فاسد در راس برخی جریان‌های سیاسی می تواند به اعتبار آنها لطمه وارد کند و آنها باید با احتیاط بیشتری عمل کنند، زیرا مردم سابقه افرادی که نزدیک به جریانات هستند را به خوبی می‌شناسند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سایت خبرنگار، 15 فروردین سال 1377 یعنی 17 سال پیش انتشار خبر دستگیری شهردار وقت تهران،  یعنی غلامحسین کرباسچی به پنج اتهام که شامل : 1) مشارکت در اختلاس؛ 2) تصرف غیرمجاز در امول عمومی؛ 3) تضییع اموال شهرداری تهران؛ ۴) مشارکت در تبانی در معاملات شهرداری؛ ۵) مشارکت در ارتشا بود ، تحولات کشور را به خصوص در زمینه سیاسی و تا حدی اقتصادی تحت تاثیر خود قرار داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

انتشار خبر دستگیری وی که برخی جریان ها و افراد از او به عنوان « شهردار فداکار، دلسوز، و توانای تهران» ، « فردی وارسته که دیناری از بیت المال به زندگی شخصی او راه نیافته است» و یا « چهره  ی ایرانی شناخته شده در سطح جهان وبین الملل» میدانستند، سبب جنجال و هیاهو در فضای عمومی و رسانه ای و مهم ترسیاسی کشور شد.

,

در همین اوضاع بود که هم حزبی وی یعنی سید حسین مرعشی دستگیری کرباسچی را سبب تضعیف دولت و رییس جمهور خواند و گفت: مردم باید از رئیس جمهور وقت ( سید محمد خاتمی) و همکارانش دفاع کند. البته در آن روز ها برخی احزاب و گروه ها وافراد برای زیر سوال بردن قوه قضاییه کم نگذاشتند و این دستگیری را به شکست انتخاباتی جناح راست( اصول گرایان) و به طور کلی انتخابات ربط دادند.

,

این روزها که همچنان تنور انتخابات داغ است، خبرهایی از حضور برخی افراد از جمله غلامحسین کرباسچی که روزی به عنوان مفسد اقتصادی روی صندلی دادگاه نشسته است و این عنوان را با خود به یدک می‌کشد، به عنوان حامی و عضو شورای سیاست‌گذاری جریان اصلاح طلبان به گوش می‌رسد!!

,

آیا این جریان همان‌هایی نیستند که خود دم از مبارزه با مفاسد اقتصادی می زدند و حال چگونه چنین کسی را به عنوان نزدیک ترین فرد به کاندیداهای اصلاح طلب و یکی از اعضای شورای سیاست گذاری این جریان معرفی می کنند؟

, آیا این جریان همان‌هایی نیستند که خود دم از مبارزه با مفاسد اقتصادی می زدند و حال چگونه چنین کسی را به عنوان نزدیک ترین فرد به کاندیداهای اصلاح طلب و یکی از اعضای شورای سیاست گذاری این جریان معرفی می کنند؟,

آیا این گروه به خیال خود فکر می‌کنند مردم هر چند با گذشت قریب به دو دهه سابقه چنین افرادی را از ذهن خود پاک کرده‌اند و برای آنها هیچ اهمیتی ندارد که چه کسی یا کسانی از جریانات و گروه‌های انتخاباتی حمایت می‌کند؟

, آیا این گروه به خیال خود فکر می‌کنند مردم هر چند با گذشت قریب به دو دهه سابقه چنین افرادی را از ذهن خود پاک کرده‌اند و برای آنها هیچ اهمیتی ندارد که چه کسی یا کسانی از جریانات و گروه‌های انتخاباتی حمایت می‌کند؟,

دکتر حسن هانی زاده درخصوص ورود برخی افراد مفسد اقتصادی به بعضی از جریان ها در زمان انتخابات به پایگاه اطلاع رسانی "خبرنگار" گفت: مبارزه با فساد اقتصادی یک مساله پیچیده ای است که متاسفانه برخی جریان های سیاسی تلاش می کنند تا در این مرحله از موضوع مبارزه با فساد به عنوان ابزار تبلیغاتی استفاده کنند و در بررسی لیست نامزد های انتخاباتی و شورایی که در این خصوص به نام شورای سیاست گذاری تشکیل شده است،  نام برخی افراد که فساد مالی پررنگی داشته اند، دیده می شود.

,

 

,

این کارشناس ادامه داد: جریان‌هایی که بخواهند به طور جدی وارد مبارزه با فساد شوند باید فاصله خود را با مفسدان افزایش دهند، زیرا در صورت عدم توجه به این موضوع آن ها قطعا متضرر خواهند شد.

,

 

,

هانی زاده اظهار داشت: حضور برخی افراد فاسد در راس برخی جریان های سیاسی می تواند به اعتبار آن ها لطمه وارد کند و آن ها باید با احتیاط بیشتری عمل کنند، زیرا مردم  به دقت سابقه ی افرادی که نزدیک به جریانات هستند را می شناسند.

,

 

,

وی در پاسخ به سوالی مبنی براستفاده از پول های کثیف انتخاباتی که توسط افراد مفسد و نزدیک به جریانات در طول انتخابات خرج می شود، گفت: بخشی از این موضوع به قوه قضاییه و بخشی مربوط به سازمان بازرسی کل کشور است و همچنین وزارت کشور هم باید این موضوع را نظارت و پیگیری کند.

,

 

,

هانی زاده ادامه داد: بدون شک در این شرایط قوه قضاییه باید ورود پیدا کند و اجازه ندهد بار دیگر ورود چنین افرادی فضای جامعه را آلوده کند.

,

 

,

وی بیان داشت: شرایط اکنون به گونه ای است که دو جریان اصلاح طلب و محافظه کار با استفاده از چنین اشخاصی در نزدیکی خود باعث می شوند تا پرونده های فساد مالی این افراد روشن تر شود.

,

 

,

هانی زاده در پایان تاکید کرد: جریان های سیاسی باید از این گونه افراد که سابقه خوبی ندارند فاصله بگیرند،چرا که حضور چنین افرادی سبب دل سردی مردم خواهد شد.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه