به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از زیتون خبر، آیت اله رضایی نودهی در حالی به نفع عباس صفایی کاندیدای اصولگرا کناره گیری می کند که کاندیداها را به وحدت دعوت کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون خبر,وی ادامه داد: مردم با انتخاب نیروهای مردمی و کار آمد باید در تشکیل مجلسی قوی و کار آمد نقش آفرین باشند.
رضایی ابراز کرد: نباید مجلس و دولت در مقابل هم قرار بگیرند بلکه باید با همدلی و اتحاد در سایه منویات مقام معظم رهبری در رفع مشکلات کشور و مردم گام بردارند.
وی با بیان اینکه الان موقع مقابل هم قرار گرفتن نیروهای انقلابی نیست، ابراز کرد: در بسیاری از صحنه ها از اینگونه شکاف ها رنج می بریم.
استاد دانشگاه شاهد تهران، به کاندیداهای شهرستان رودبار توصیه کردکنارهم باشند.
رودبار نماینده ای می خواهد که تشنه خدمت باشد نه تشنه قدرت
علیپور از فعالین ستاد رضایی نودهی نیز اظهار داشت: رودبار نماینده ای می خواهد که تشنه خدمت باشد نه تشنه قدرت.
وی ادامه داد: شهرستان رودبار دارای مشکلات عدیده ای است برخی از مشکلات نیازمند گمانه زنی نماینده در سطح کلان دارد و این به انتخاب مردم برمی گردد.
علیپور، با اشاره به انصراف رضایی به نفع صفایی کاندیدای رودبار، ابراز داشت: صفایی و رضایی هر دو در یک مسیرند و خدمت به مردم سرلوحه آنها قرار دارد.
انتهای پیام/رض
وی ادامه داد: مردم با انتخاب نیروهای مردمی و کار آمد باید در تشکیل مجلسی قوی و کار آمد نقش آفرین باشند.
,رضایی ابراز کرد: نباید مجلس و دولت در مقابل هم قرار بگیرند بلکه باید با همدلی و اتحاد در سایه منویات مقام معظم رهبری در رفع مشکلات کشور و مردم گام بردارند.
,وی با بیان اینکه الان موقع مقابل هم قرار گرفتن نیروهای انقلابی نیست، ابراز کرد: در بسیاری از صحنه ها از اینگونه شکاف ها رنج می بریم.
,استاد دانشگاه شاهد تهران، به کاندیداهای شهرستان رودبار توصیه کردکنارهم باشند.
,,رودبار نماینده ای می خواهد که تشنه خدمت باشد نه تشنه قدرت
رودبار نماینده ای می خواهد که تشنه خدمت باشد نه تشنه قدرت
, رودبار نماینده ای می خواهد که تشنه خدمت باشد نه تشنه قدرت,علیپور از فعالین ستاد رضایی نودهی نیز اظهار داشت: رودبار نماینده ای می خواهد که تشنه خدمت باشد نه تشنه قدرت.
,وی ادامه داد: شهرستان رودبار دارای مشکلات عدیده ای است برخی از مشکلات نیازمند گمانه زنی نماینده در سطح کلان دارد و این به انتخاب مردم برمی گردد.
,علیپور، با اشاره به انصراف رضایی به نفع صفایی کاندیدای رودبار، ابراز داشت: صفایی و رضایی هر دو در یک مسیرند و خدمت به مردم سرلوحه آنها قرار دارد.
,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه