اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در نامه‌ای به وزیر نفت مطرح شد

دعوت بسیج دانشجویی ۸ دانشگاه تهران از زنگنه برای مناظره با زاکانی درباره کرسنت

دعوت بسیج دانشجویی ۸ دانشگاه تهران از زنگنه برای مناظره با زاکانی درباره کرسنت
بسیج دانشجویی ۸ دانشگاه بزرگ تهران از وزیر نفت برای حضور در جلسه ای با حضور علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس، برای بررسی ابعاد مختلف پرونده کرسنت، دعوت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛بسیج دانشجویی 8 دانشگاه بزرگ تهران در نامه ای به بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت از وی دعوت کردند تا در نشستی با حضور علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران و با عنوان «آنچه مردم باید از کرسنت بدانند»، ابعاد مختلف این پرونده را در حضور دانشجویان و کارشناسان مورد بحث و بررسی قرار دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بسیج دانشجویی 8 دانشگاه تهران با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به لزوم حضور مسئولان در دانشگاه ها و مورد سوال قرار گرفتن آنها از سوی دانشجویان، برای برگزاری این نشست میان زنگنه و زاکانی اعلام آمادکی کردند.

,

بسیج دانشجویی دانشگاه‌های امام صادق (ع)، تهران، امیرکبیر، خواجه نصیر، شریف، علم و صنعت، علامه طباطبایی و شهید بهشتی، تشکل هایی هستند که از زنگنه دعوت کرده اند تا در نشست بررسی ابعاد مختلف پرونده کرسنت با حضور علیرضا زاکانی حاضر شود.

,

متن کامل نامه بسیج دانشجویی 8 دانشگاه بزرگ تهران به وزیر نفت، به شرح زیر است:

,

بسمه تعالی

,

فَبَشِّرْعِبَادِ﴿17﴾الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِکَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللَّهُ

,

وَأُوْلَئِکَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ﴿18﴾

,

وزیر محترم نفت ؛جناب آقای بیژن نامدار زنگنه

,

با سلام و صلوات بر پیامبر اکرمصلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌ و خاندان مطهر ایشان و درود بر ارواح طیبه‌ شهدای انقلاب اسلامی و امام راحل رحمه‌الله‌علی هکه مسئولین جمهوری اسلامی در هر پست و مقامی مرهون خون آن ایثارگران می‌باشند به اطلاع می‌رساند جنبش دانشجویی در راستای تاکیدات فراوان و مکرر مقام معظم رهبری دام‌ظله‌العالی مبنی بر برگزاری کرسی‌های آزاد‌اندیشی و سوال از مسئولین و بر اساس وظیفه‌ی انقلابی خود در جهت مطالبه گری و آگاه سازی مردم درمورد عملکرد مسئولین، در نظر دارد جلسه‌ گفتگو با عنوان «آنچه مردم باید از کرسنت بدانند» با موضوع ابعاد پرونده کرسنت، با حضور دکتر علی‌رضا زاکانی نماینده محترم مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و جنابعالی برگزار نماید.

,

در پی اظهار تمایل شما مبنی بر صحبت شفاف در خصوص پرونده کرسنت در صورت پدید آمدن شرایط مقتضی، و با توجه به موافقت جناب آقای زاکانی جهت گفتگو با جنابعالی، از شما دعوت می شود در این جلسه که با حضور صاحب نظران حوزه‌ی نفت و گاز، دانشجویان و محققان این حوزه برگزار می شود شرکت فرمایید.

,

در شرایط کنونی که سوالات و ابهامات فراوانی درافکار عمومی جامعه نسبت به قرارداد کرسنت وجود دارد، حضور جنابعالی در این جلسه می تواند نمایان‌گر تلاش مسئولین در جهت شفافیت عملکرد و پاسخگویی در برابر مردم باشد. به همین جهت بسیج دانشجویی هشت دانشگاه تهران آمادگی خود را جهت برگزاری این گفت و گو اعلام می دارند.

,

پیشاپیش از حسن عنایت حضرت‌عالی کمال تشکر را داریم.

,

والسلام علیکم

,

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام

,

بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر

,

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران

,

بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر

,

بسیج دانشجویی دانشگاه شریف

,

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی

,

بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی

,

بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت

,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه