اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون سیاسی امنیتی فرماندار دیر:

رسانه‌های دولتی حق تبلیغ برای کاندیداها را ندارند

رسانه‌های دولتی حق تبلیغ برای کاندیداها را ندارند
معاون سیاسی امنیتی فرماندار دیر گفت: رسانه‌هایی که وابسته به دولت بوده از امکانات دولتی استفاده می‌کنند به هیچ وجه مجاز نیستند تبلیغاتی له یا علیه کاندیدایی داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید علی پاکنژاد صبح امروز در در گفتگو با خبرنگار مطاف24، با اشاره به اینکه اهمیت برگزاری انتخابات در ایران بر همه روشن بوده و انتخابات یک امر مهم سیاسی در جمهوری اسلامی است اظهار داشت: به لحاظ اهمیت، انتخابات تنها فرآیند و رخدادی است که قانون‌گذار همه دستگاه‌ها را موظف کرده تا برای برگزاری انتخابات همکاری داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

پاکنژاد بیان کرد: در برگزاری انتخابات همچون سال‌های گذشته همه وظیفه‌مند هستند تا همکاری لازم را در زمینه تامین شعب اخذ رای، خودرو، نیروی انسانی و تجهیزات داشته باشند.

,

وی گفت: امنیت شعب اخذ رای به نیرو انتظامی واگذار شده و نیروهای دیگر به کمک نیرو انتظامی می‌آیند تا نظم شعب را فراهم کنند.

,

معاون فرماندار دیر اظهار داشت: انجام هر گونه فعالیت تبلیغاتی از صدا و سیما، تریبون نماز جمعه، دستگاه‌ها و شرکت‌های دولتی، عمومی، شهرداری‌ها و موسسات وابسته  و همچنین سازمان‌هایی که از بودجه عمومی استفاده می‌کنند خلاف قانون بوده و تخلف محسوب می‌شود.

,

وی اظهار داشت: رسانه‌هایی که وابسته به دولت بوده از امکانات دولتی استفاده می‌کنند به هیچ وجه مجاز نیستند تبلیغاتی له یا علیه کاندیدایی داشته باشند.

,

وی تعداد واجدان شرایط رای دادن درشهرستان دیر را 35 هزار نفر اعلام کرد و گفت: در این دوره از انتخابات مجلس و خبرگان 1600 نفر رای اولی هستند که برای نخستین بار در انتخابات شرکت می‌کنند.

,

معاون سیاسی امنیتی فرماندار دیر اظهار داشت: 40 شعبه اخذ رای در شهرستان دیر توسط هیئت اجرایی پیش‌بینی شده است.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه