اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عکس نوشته/ ادعای جدید هاشمی

عکس نوشته/ ادعای جدید هاشمی
به رغم اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تأکید کرده است که لیست انتخاباتی ندارد، اما مواضع اخیر وی در جمع اصلاح‌طلبان در جماران گویای واقعیت دیگری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ بر اساس فایل تصویری که از هاشمی در جمع اصلاح‌طلبان در 30 بهمن 94 منتشر شده است، وی ضمن درخواست از مردم برای رأی‌ دادن به لیست مشترک جریان اصلاح طلب و اعتدال، تعداد افراد صالح در رقابت انتخاباتی خبرگان را 60نفر عنوان کرده است!
وی ضمن حمایت آشکار از لیست اصلاح‌طلبان و حامیان دولت اذعان کرده است که اصلاح‌طلبان و طرفداران دولت لااقل برای 200 نماینده در سراسر کشور نامزد دارند، این در حالی است که وی پیش از این در اظهارنظری تند شورای را نگهبان را متهم کرده بود که با عملکردش انتخابات را غیررقابتی کرده است.
هاشمی گفته است: «به‌رغم این همه رد کردن‌ها و بیرون کردن‌ها، اصلاح‌طلبان برای خبرگان هم بیش از 60 نفر در سراسر کشور معرفی کرده‌اند و افراد صالح این‌قدر باقی مانده‌اند. »

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز, لادیز,
,
,

معنای این حرف این است که از مجموع 166 نامزد حاضر در رقابت‌های خبرگان تنها 60 نفر به زعم ایشان صالح هستند که متعلق به اردوگاه اصلاح‌طلبان هستند، هاشمی در عین حال اضافه کرده است: منتها افراد مشهوری که زود رأی می‌آورند کم هستند.
 وی در این زمینه هم مأموریتی را به اصلاح‌طلبان واگذار کرده و خطاب به آنها گفته است: این کار خود اصلاح‌طلبان و دیگران است که بروند افرادی را که نامدار نیستند، معرفی کنند، اصلاح‌طلبان به مردم بگویند شما که می‌خواستید به ما رأی بدهید اکنون به این مثل من رأی بدهید، مانند همان کاری که من با آقای دکتر روحانی کردم. خیلی راحت کارش انجام شد، بعد ظرف یک هفته ایشان از سه چهار درصد یه دفعه رفت پنجاه و چند درصد، می‌شود و این کار را باید انجام بدهند، اگر بنا باشد احزاب درست کار کنند.

,
,

 

,

, , ,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه