logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج حقوقدانان کشور:

حضور گسترده در انتخابات موجب انسجام ملی و ناامیدی دشمنان می‌شود

حضور گسترده در انتخابات موجب انسجام ملی و ناامیدی دشمنان می‌شود
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج حقوقدانان کشور گفت: حضور گسترده در انتخابات موجب انسجام ملی و اتحاد و ناامیدی دشمنان می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلام پویا، "مهدی نورایی"، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج حقوقدانان کشور و پژوهشگر پژوهشکده شورای نگهبان در جمع دانشجویان دانشگاه ایلام گفت: حضور گسترده در انتخابات موجب انسجام ملی و اتحاد و ناامیدی دشمنان می‌شود.
نورایی اظهار کرد: بر اساس قانون، حکمران اسلامی باید به دنبال دو کار ویژه هدایت و رفاه مردم باشند.
وی با اشاره به اینکه باید افراد متخصص حکمران باشند و در غیر این صورت نمی‌توان جامعه را درست هدایت کرد، افزود: در انتخابات و به خصوص مجلس خبرگان رهبری و شورای نگهبان با عدالت و تقوا صلاحیت‌ها را بررسی می‌کند که این نشان از سالم بودن و حساس بودن این پست و جایگاه است.
نورایی خاطرنشان کرد: انتخابات نماد حاکمیت مردم بر سرنوشت خود است و  مردم در انتخابات باید فرد اصلح و دارای صلاحیت را انتخاب کنند تا شاهد جامعه ای سالم باشیم. 
نورایی تاکید کرد: نظام ما به مردم حق انتخاب سرنوشت داده چراکه افراد از کرامت انسانی برخوردار هستند.
وی عنوان کرد: حضور گسترده در انتخابات موجب انسجام ملی و اتحاد و ناامیدی دشمنان می‌شود.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج حقوقدانان کشور اظهار کرد: حضور پرشور در انتخابات موجب ایجاد امنیت بیشتر برای نظام و سرزمین مان خواهد شد.
نورایی خاطر نشان کرد: هیچ سرمایه‌گذاری بدون امنیت سرمایه‌گذاری نمی‌کند پس اگر به دنبال رونق اقتصادی هستیم باید در انتخابات شرکت کنیم که موجب اتحاد و امنیت پایدار و بیشتر در جامعه شود.
وی افزود: در کشور اسلامی ایران، شرکت در انتخابات یک وظیفه و حق است اما در دیگر نظام‌های حقوقی دنیا منت بر سر مردم می‌گذارند که حق رأی به آن‌ها داده شده است.
وی تصریح کرد: تمام تلاش دشمن برای ناامید کردن جوانان این سرزمین است لذا باید مراقب و هوشیار باشیم و در داخل کشور هم کسانی هستند که آب در آسیاب دشمن می‌ریزند و جوانان را نسبت به آینده ناامید می‌کنند. 
پژوهشگر پژوهشکده شورای نگهبان تأکید کرد: امروز انقلاب اسلامی حتی در داخل کشورهای اروپایی رخنه کرده است و جوانان انقلابی در تلاش برای گسترش انقلاب اسلامی در جهان هستند.
نورایی گفت: مردم همیشه در صحنه نظام اسلامی در روز هفتم اسفندماه با شرکت پرشور در انتخابات با دیگر اقتدار نظام اسلامی ایران و اتحاد و انسجام ملی را به رخ جهان و دشمنان خواهند کشید.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام پویا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه