اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

برای قهرمانی پرسپولیس ناامید نیستیم

برای قهرمانی پرسپولیس ناامید نیستیم
مهاجم ملی‌پوش تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است که رقابت در تیم ملی بسیار زیاد است و مهم‌تر از دعوت شدن دوام آوردن در این تیم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامحمدرضا خلعتبری در مورد حضورش در لیست تیم ملی و تمرین با بدنساز تیم ملی گفت: به ما گفتند امروز خودمان را به مربی بدنساز تیم ملی معرفی کنیم و چند روزی زیر نظر میکو تمرین کنیم.

 وی در خصوص دعوت شدن پیام صادقیان به اردوی پیش روی تیم ملی اظهار داشت: وقتی بازیکنی به تیم ملی دعوت می‌شود یعنی کادر فنی به او اعتقاد داشته ولی مهم‌تر از دعوت شدن،‌ دوام آوردن در تیم ملی است. پیام بازیکن بسیار خوبی است که برای پرسپولیس مهره موثری بوده اما شرایط تیم ملی با باشگاه فرق می‌کند. در تیم ملی به خاطر رقابت زیادی که وجود دارد باید تلاش کنید تا به ترکیب اصلی برسید.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: به غیر از صادقیان از دعوت شدن رضا حقیقی به تیم ملی هم خوشحالم، حقیقی بازیکن جوانی است که می‌تواند به تیم ملی کمک کند. ضمن اینکه باید بگویم محسن بنگر باید به این اردو دعوت می‌شد. 10 سال پیش و زمانی که ما در شموشک بازی می‌کردیم هم بنگر به اردوی تیم ملی دعوت می‌شد.

خلعتبری درباره آخرین وضعیت پرسپولیس و تعطیلی یک ماه لیگ تصریح کرد: خوشبختانه توانستیم با پیروزی به تعطیلات برویم و چند روزی را راحت بگذرانیم. ما 3 بازی دیگر در لیگ داریم که باید با پیروزی از آنها خارج شویم. با توجه به بازی‌های رقبای‌مان در صدر جدول شانس داریم که به قهرمانی برسیم. درست است که 2 امتیاز با استقلال و 3 امتیاز با فولاد اختلاف داریم اما برای قهرمانی اصلاً ناامید نیستیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه