اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یادداشت

حال و هوای روز پنجم تبلیغات انتخابات 94، در حوزه انتخابیه زنجان و طارم

حال و هوای روز پنجم تبلیغات انتخابات 94، در حوزه انتخابیه زنجان و طارم
حجم سنگین تبلیغات، جابجا شدن آرای کاندیداها در نظر سنجی های گروه ها از اتفاقات مهم روز پنجم تبلیغات در حوزه انتخابیه زنجان و طارم می باشد و این درحالی است که بخش عمده ای از قشر متوسط و اکثریت قشر خاکستری جامعه هنوز تصمیم قطعی نگرفته اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسیم زنجان، سید جمال امیری از فعالان سیاسی شهر زنجان، در یادداشتی با عنوان "حال و هوای روز پنجم تبلیغات انتخابات 94، در حوزه انتخابیه زنجان و طارم"، نوشت:

حجم سنگین تبلیغات، جابجا شدن آرای کاندیداها در نظر سنجی های گروه ها از اتفاقات مهم روز پنجم تبلیغات در حوزه انتخابیه زنجان و طارم می باشد و این درحالی است که  بخش عمده ای از قشر متوسط و اکثریت قشر خاکستری جامعه هنوز تصمیم قطعی نگرفته اند.
عمده ستاد های تبلیغاتی به فکر نو آوری تبلیغاتی هستند و در بعضی حرکات تبلیغاتی ستادها و کاندیداها رگه های تخریبی هم بر علیه کاندیداها دیده می شود.
 عدم تصمیم گیری مردم در شرایطی است که حتی با اعلام حمایت گروههای مرجع مردم ظاهرا میل تبعیت از تشخیص انها را ندارند هر چند این بار بسیاری از این افراد برای اولین بار است که به موضع اعلام حمایت از کاندیداها ورود پیدا میکنند.
این عدم تبعیت از گروه های مرجع نظیر شخصیت های،سیاسی و علمای دینی را میتوان از آثار فتنه 88 دانست چون در فتنه 88 این اشخاص و گروهها نتوانستند امتحان خوبی در تشخیص کودتای نرم بدهند و با گرفتار شدن در حصار تعصبات جناحی و گروهی موجب خسارات زیادی به کشور شدند و
شاید به جرات بتوان گفت که اینان از مرجعیت افتاده اند.
نهایتا آرایش انتخابات  حوزه انتخابیه زنجان پس از پنج روز تبلیغات، بدین شکل است:
- اصولگرایان با چهار نفر (اسماعیلی احمدی و حسنی و میانجی) با بالاترین اقبال عمومی
- اصلاح طلبان و حامیان دولت با سه نفر (سید افضل موسوی و خانمحمدی و بهداد خویینی) با بالاترین اقبال عمومی
- مستقلین با دو نفر (وقفچی و علیمردانی )با بالاترین اقبال عمومی
در صحنه رقابت هستند .
افزایش انفجاری حجم تبلیغات و تخریب رقیب در دو روز باقیمانده قابل پیش بینی است  و اولین کارناوال تبلیغاتی را یکی از کاندیدا ها روز یکشنبه راه انداخته بود که تکرار با حجم زیاد آن محتمل است.
هر چند احتمال انصراف ها کم است اما بهترین و موثرترین زمان انصراف روز سه شنبه است که بصورت دسته جمعی انجام گیرد .
نتیجه عکس تبلیغات زیاد کاندیداها در سخنان مردم مشهود است که ممکن است این شک تبدیل به نگرانی و نهایتا نتیجه عکس بگذارد و انتخابات را عوض کند.
قریب به یقین انتخابات به مرحله دوم کشیده خواهد شد و در حال حاضر تلاش کاندیدا ها راه یابی به مرحله دوم است .
سیاست زدگی از سوی همه جناح ها و بی توجهی به مسائل اقتصادی کاملا مشهود است و همین امر موجب دلزدگی مردم از جناح ها شده و دلزدگی مردم از کاندیدا هایی که جناحی هستند و فقط برای کسب رای موضع مستقل را گرفته اند زیاد است.
 همپوشانی تبلیغاتی انتخابات خبرگان رهبری با مجلس رقابت اصلی را میان آقایان نوری و دولابی سنگین تر نموده است.
نکته بسیار مهم این انتخابات جابجا شدن شاکی و متهم است، اصلاح طلبان و اعتدالیونی که باید پاسخ دو سال نیم رکود و ورشکستگی کارخانجات و وعده های عملی نشده دولت از صد روزه گرفته تا رویای سبد کالا و دروغ تورم صفر درصدی بهمن سال گذشته و خسارات فتنه 88و توهین به منتقدان و دهها مورد دیگر را بدهند از موضع طلبکار برآمده و ناکارآمدی های دولت و مدیریت استان را به پای جریان رقیب قرار داده و تخریب می نمایند.
البته باید اعتراف کرده این جریان در ایجاد جنگ روانی از افراد با تجربه و با سابقه در دستگاههای امنیتی همچون سعید حجاریان برخوردار است و جامعه باید .در 48 ساعت آینده منتظر جنگ روانی شدیدی از سوی این جریان باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم زنجان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه