logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب:

تحقق اقتصاد مقاومتی با حمایت و مشارکت مردم امکان پذیر است/ دولت های پیشین از بکارگیری نیروهای موجود در کشور کوتاهی کرده اند

تحقق اقتصاد مقاومتی با حمایت و مشارکت مردم امکان پذیر است/ دولت های پیشین از بکارگیری نیروهای موجود در کشور کوتاهی کرده اند
نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی را مشارکت همه جانبه مردم ، جوانان و دانشمندان خلاق کشور عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا و به نقل از اروم نیوز ؛با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی گفت: برابر فرمایشات رهبر معظم انقلاب که 17 سال پیش تحقق این مسئله مهم که حرکت در مسیر خودکفایی اقتصادی کشور بود را از مسئولان و دولت های پیشین خواستار شدند که متاسفانه دولت های وقت یکی پس از دیگری آن را به فراموشی سپردند.

, اروم نیوز ,

وی با انتقاد صریح از کم کاری دولت های پیشین در تحقق اقتصادی پویا و خودکفا و عدم استفاده از فرصت ها ، امکانات و نیروهای موجود در کشور افزود: مسئولان باید به این باور برسند که نباید مطیع دانش جهان باشند و با اتکا به دانش و مشارکت همه جانبه مردم و بخصوص جوانان کشور و دانشمندان خلاق الگویی بومی و جدیدی را برای خودکفایی در زمینه های اقتصادی طراحی کنند.

,

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: ایران کشوری است که ملت آن اگر بخواهند می توانند با تکیه بر نیروهای بومی، دانش فنی و تولید داخلی تحریم‌های دشمنان را به فرصت تبدیل کنند، همانطور که توانستند به تولید اورانیوم غنی شده 20 درصد دست یابند قطعا می توانند در زمینه های اقتصادی و تولید کالاها و مایحتاج داخلی نیز خودکفا باشند.

,

عیسی زاده با اشاره به نقش سه قوه، مجریه، مقننه و قضائیه در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده از سوی رهبرمعظم انقلاب اظهار کرد: دولت، مجلس و قوه قضائیه باید با همه توان در مسیر اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی قرار گیرند و در راستای پیشبرد اهداف و آرمانهای انقلاب و توسعه اقتصادی آینده ایران گام های اساسی بردارند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه