logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بروجرد:

نماینده اصلح کسی است که علاوه بر حفظ آرمانها،حافظ حقوق ملت و نگهبان اسلام باشد

نماینده اصلح کسی است که علاوه بر حفظ آرمانها،حافظ حقوق ملت و نگهبان اسلام باشد
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بروجرد با اشاره به اینکه مردم در انتظار خلق حماسه ای دیگر هستند گفت: نماینده اصلحی کسی است که علاوه بر حفظ آرمانها،حافظ حقوق ملت و نگهبان اسلام هم باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد حجت الاسلام" علاء دولتشاهی"  افزود: سالهای سال است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران ملت ایران اسلامی در همه صحنه هاحاضر شده و هر بار مشارکت گسترده و پر شوری داشته اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد, حجت الاسلام" علاء دولتشاهی" ,  افزود: سالهای سال است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران ملت ایران اسلامی در همه صحنه هاحاضر شده و هر بار مشارکت گسترده و پر شوری داشته اند.,

 وی اضافه کرد: آنچه که در انتخابات از همه مهمتر است حضور حداکثری مردم می باشد که این حضور به دو شکل تکلیف محوری و ملی محوری است . 

,

به گفته وی افرادی که در انتخابات براساس تکلیف عمل می کنند و در پای صندوق های رای حاضر می شوند قطعا به بقیه مسائل هم اهمیت می دهند و سعی می کنندتا افراد شایسته را انتخاب نمایند. 

,

حجت الاسلام دولتشاهی اظهار داشت: نیاز است که در انتخابات افرادی را انتخاب نماییم که نگاه اسلامی داشته باشند و این افراد بتوانند از آرمانهای انقلاب حفاظت نمایند و علاوه برحفاظت، آرمانها را تقویت کرده و نگهبان اسلام و حافظ حقوق ملت نیز باشند.

,

 وی با اشاره به اخلاق انتخاباتی افزود: نامزدهای انتخاباتی بهتر است که در گفتار انصاف داشته باشند و باید از تخریب دیگران بپرهیزند.

,

 به گفته وی نامزدهای انتخاباتی باید بعد از ورود به مجلس شورای اسلامی برای رفع مشکلات اقتصادی تلاش و نسبت به رفع مشکلات پایبند باشند.

,

 مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بروجرد افزود: فردا جمعه 7 اسفند ماه انتخابات برگزار خواهد شد و باید به این موضوع توجه شود که هر فردی که از میان نامزدهای انتخاباتی با رای مردم انتخاب شد، برای همه مردم و وفادار به مردم باشد و برای توسعه و پیشرفت و همچنین عزت و شرافت قدم بردارد. 

,

وی با دعوت از همه نامزدهای انتخاباتی به اخلاق اسلامی اضافه کرد: نامزدهای انتخاباتی بعد از برگزاری انتخابات و انتخاب نمایندگان و پیروز شدن در این انتخابات دیگران را تحقیر و تخریب نکنند . 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه