اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان :

110 فضای ورزشی در سالن 95 به بخش خصوصی و هیات های ورزشی واگذار می شود

110 فضای ورزشی در سالن 95 به بخش خصوصی و هیات های ورزشی واگذار می شود
رسول منعم تصریح کرد: در حال حاضر 73 فضای ورزشی به بخش خصوصی و هیات های ورزشی واگذار شده است که این تعداد در سال 95 به 110 مورد خواهد رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از همدان ورزش؛ مدیرکل ورزش و جوانان استان در مجمع عمومی هیات کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان افزود: همدانی‌ها در رشته کوهنوردی افتخار زیادی کسب کردند و ورزش کوهنوردی در این استان از جایگاه خوب و قابل احترامی در سطح کشور برخوردار است.

وی تصریح کرد: همدان با داشتن قله‌های مرتفع در رشته کوهنوردی سابقه و پیشینه تاریخی دارد و زنده‌یاد محمود اجل که در علمی‌تر شدن رشته کوهنوردی زحماتی را کشیده، از نام‌آوران همدانی است.

وی اضافه کرد: اولنج و چشمه قصابانی نخستین فاتحان اورست ایرانی از همدان بودند و کوهنوردان بزرگ و پرافتخاری را از این استان در ویترین نام‌آوران ورزش کشور داریم.

رسول منعم ابراز داشت: با ساختن امکانات در دامنه‌های قله الوند و همچنین قله یخچال شرایط خوبی برای صعودهای سراسری وجود دارد و نگاه فدراسیون به همدان به عنوان یک پایگاه خوب برای فعالیت این رشته است.

وی با بیان اینکه رشته سنگنوردی و کوهنوردی در همدان رشد مناسبی پیدا کرده، ادامه داد: این استان یکی از پایلوت‌های مهم در برگزاری رویدادهای ملی و بین‌المللی در این دو رشته ورزشی به شمار می‌رود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یادآور شد: برگزاری مسابقات سنگ‌نوردی آسیایی که از رقابت‌های سطح بالای محسوب می‌شود به میزبانی همدان به دلیل داشتن سخت‌افزار مناسب و برگزاری موفق دوره‌های قبل بوده است و امیدواریم فدراسیون در سال آینده نیز توجه ویژه ای به همدان داشته باشد.

وی در ادامه گفت: برگزاری مجمع از مفاد اساسنامه هیات های ورزشی است و هر سال حداقل یک بار باید برگزار شود که در برخی از موارد شاهد کوتاهی در برخی رشته ها هستیم.

منعم در ادامه تصریح کرد: بحث استعدادیابی از مهمترین محورهای اداره کل ورزش و جوانان است که در سال جاری بودجه بیشتری را در این رابطه اختصاص داده ایم.

وی مهمترین اولویت ورزش استان را حمایت و توجه ورزشکاران مستعد استان دانست و گفت: به منظور حمایت از ورزشکاران مطرح و مستعد کمیته مستعدین شرکت‌کننده المپیک ریو در استان تشکیل شد و خوشبختانه خانم جامه بزرگ موفق شد نخستین سهمیه المپیک را برای استان کسب کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان افزود: در کمیته مستعدین شرکت‌کننده المپیک ریوی استان 11 رشته ورزشی و 18 قهرمان تاکنون شناسایی شده‌اند و برای کسب سهمیه به 17 ورزشکار دیگر امیدواریم.

وی ادامه داد: قهرمانان شناسایی شده در این کمیته از دی ماه مورد حمایت مالی اداره کل ورزش و جوانان قرار دارند و زیرساخت لازم به منظور پیگیری تمرینات آنان فراهم می‌شود.

منعم با اشاره به برقراری ارتباط نزدیک با فدراسیون‌های رشته‌های شناسایی شده، بیان کرد: به منظور ایجاد انگیزه در ورزشکاران مستعد استان در محل اردو‌ها حضور می‌یابیم و از این ورزشکاران تجلیل می‌کنیم.

وی در مورد بحث در اختیار قرار دادن سالن های ورزشی از جمله دغدغه های ما در شورای معاونین بوده است و جلسات زیادی در این رابطه برگزار شده است و بزودی پس از بررسی و برطرف نمودن برخی موارد دستورالعمل استفاده از این سالن ها مشخص و ابلاغ خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به توجه ویژه به هیات های ورزشی استان همدان گفت: هم اکنون 31 هیات ورزشی استان همدان دارای فضای اختصاصی هستند و از آنها خواسته ایم در رشد ورزش بویژه استعدادیابی فعالیت لازم را داشته باشند

مدیرکل ورزش و جوانان استان تصریح کرد: در حال حاضر 73 فضای ورزشی به بخش خصوصی و هیات های ورزشی واگذار شده است و این تعداد در سال 95 به 110 مورد خواهد رسید.

وی گفت: اولویت اول ما در اختیار قرار دادن سالن های ورزشی در اختیار هیات ها می باشد و در درجه دوم اگر قرار باشد این سالن ها اجاره داده شود باز اولویت با هیات های ورزشی استان ها است.

منعم افزود: هیات کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان با در اختیار داشتن سالن اختصاصی باید در بحث استعدادیابی تلاش مطلوبی کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه