اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه موقت شهر شال:

انتخاب لیست‌ مدنظر غربی‌ها افتادن در دام اسلام آمریکایی است

انتخاب لیست‌ مدنظر غربی‌ها افتادن در دام اسلام آمریکایی است
امام جمعه موقت شهر شال گفت: امام راحل می‌فرمود، اگر می‌خواهید در دام اسلام آمریکایی گرفتار نشوید از جامعه مدرسین پیروی کنید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  خبرنگار سیاسی صبح قزوین، حجت الاسلام سید شمس الدین موسوی شالی، امام جمعه موقت شال در همایش اصولگرایان استان در سالن شهید بابایی قزوین گفت: داستان امروز عده‌ای در جامعه شبیه عملکرد عبدالله بن عمر در دوره امام حسین(ع) است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی در ادامه افزود: این صحابه پیامبر(ص) پس از قتل عثمان که مردم برای بیعت با امام علی(ع) اقدام کردند از بیعت با ایشان سرباز زد و گفت احتیاط می‌کنم و همین عملکرد را در زمان امام حسن(ع) و امام حسین(ع) داشت و در بیعت با ائمه آن دوران احتیاط کرد. 
این کارشناس دینی ادامه داد: اما همین عبدالله بن عمر با روی کار آمدن حجاج بن یوسف شبانه به محل استراحت وی رفت و گفت می‌ترسم تا صبح با امام زمان خود بیعت نکرده باشم و بمیرم. 
وی اضافه کرد: این صحابه پیامبر(ص) از بیعت عزتمندانه با ائمه گرامی سرباز زد اما با پای حجاج بن یوسف در محل استراحگاهش دست بیعت ذلتمندانه داد. 
امام جمعه موقت شال با بیان اینکه حوادث تاریخی باد درس عبرتی برای همه ما باشد، ابراز کرد: امروز برخی‌ها در مقابل لیست معرفی شده از سوی جامعه مدرسین موضع دارند و زمانی که به آنها می‌گوییم جامعه مدرسین قم همان افرادی هستند که امام راحل می‌فرمود، اگر می‌خواهید در دام اسلام آمریکایی گرفتار نشوید از آنها پیروی کنید، می‌گویند فعلا احتیاط می‌کنیم و می‌خواهیم فکر کنیم. 
وی تصریح کرد: این افراد حتی در مقابل لیست معرفی شده از سوی جبهه اصولگرایی استان نیز موضع دارند و ما احتیاط می‌کنیم. 
موسوی شالی اذعان کرد: اما وقتی رسانه‌های انگلیسی چون بی بی سی لیست معرفی می‌کنند و می‌گویند به چه کسی رأی دهید، این افرد بدون هیچ تامل و احتیاطی آن را تائید می‌کنند. 
وی اظهار کرد: در شرایط امروز که غربی‌ها به دنبال تعیین خط مشی برای ما هستند و عوامل داخلی آنها هم پیاده کننده این شرایط شده‌اند باید گفت متاسفانه قصه عبدالله بن عمر تکرار شده است. 
انتهای پیام/م

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه