به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسین جعفری در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی آناج در خصوص ضرورت و اهمیت شرکت در انتخابات اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با رای مردم شکل گرفته است و این مردم هستند که با رای خویش مملکت را اداره می کنند و قطعا امروز مردم با حضور در انتخابات در اداره حکومت مشارکت خواهند کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی با بیان اینکه حضور باشکوه مردم در انتخابات مردم سالاری دینی را به نمایش خواهد گذاشت، ادامه داد: شرکت باشکوه مردم در انتخابات بار دیگر دشمنان را در رسیدن به اهدافشان ناکام خواهد گذاشت.
این عضو شورای شهر تبریز تصریح کرد: از قدیم الایام دشمنان درصدد فاصله انداختن بین مردم ایران و حکومت بودند و اکنون در نظر دارند با تبلیغات علیه انتخابات مردم را از شرکت کردن در انتخابات باز دارند، حضور گسترده مردم در انتخابات صدای رسانه های بیگانه را خواهد برید.
وی با بیان اینکه بنده نیز امروز در انتخابات شرکت خواهم کرد، گفت: تا آنجایی که توانسته ام تمام اطرافیان و آشنایان خود را برای شرکت در انتخابات تشویق کرده ام.
وی با بیان اینکه حضور باشکوه مردم در انتخابات مردم سالاری دینی را به نمایش خواهد گذاشت، ادامه داد: شرکت باشکوه مردم در انتخابات بار دیگر دشمنان را در رسیدن به اهدافشان ناکام خواهد گذاشت.
,این عضو شورای شهر تبریز تصریح کرد: از قدیم الایام دشمنان درصدد فاصله انداختن بین مردم ایران و حکومت بودند و اکنون در نظر دارند با تبلیغات علیه انتخابات مردم را از شرکت کردن در انتخابات باز دارند، حضور گسترده مردم در انتخابات صدای رسانه های بیگانه را خواهد برید.
,وی با بیان اینکه بنده نیز امروز در انتخابات شرکت خواهم کرد، گفت: تا آنجایی که توانسته ام تمام اطرافیان و آشنایان خود را برای شرکت در انتخابات تشویق کرده ام.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه