اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حماسه ۷ اسفند نصف جهانی ها؛

مردم اصفهان پشتیبان نظام و پیرو ولایت فقیه/ حضور پرشور مردم اصفهان پای صندوق رأی+ تصاویر

مردم اصفهان پشتیبان نظام و پیرو ولایت فقیه/ حضور پرشور مردم اصفهان پای صندوق رأی+ تصاویر
مردم با بصیرت و فهیم اصفهان در ۷ اسفند در پای صندوق های رای در سطح استان اصفهان حماسه ای دیگر خلق کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز،  امروز روزی سرنوشت ساز و روز حماسه حضور مردم است و مردم اصفهان با شرکت در انتخابات بار دیگر پشتیبانی خود را از نظام و انقلابی که با خون شهیدان به ثمر نشسته است را نشان می دهند. نوبت حماسه ای دیگر فرا رسید و امروز اصفهان در کنار دیگر شهرهای ایران مانند همیشه در صحنه بودن را به نمایش می گذارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

آنچه که انتخابات را اعتبار می بخشد حضور مردم و درصد مشارکت آنان است و امروز از همان ساعات اولیه آغاز انتخابات مردم اصفهان به این تکلیف شرعی خود عمل کرده و حضوری قابل توجه در محل های رای گیری داشتند.

,

تنها چند ساعت بیشتر از آغاز فرایند رای گیری نمی گذرد و آنچه دیده می شود تنها شور و شوق برای این که زودتر پای صندوق های رای حاضر شوند و همدلی خود را با مردم دیگر شهرها به اثبات برسانند.

,

مردم به رسانه های خارجی و عوامل بیگانه ای که نگاهشان به امروز و صندوق های رای بود نشان دادند که مردم همچنان به نظام و ایران وفا دار هستند و مشتاق اینکه آینده کشورشان را با دست خود به بهترین شکل رقم بزنند.
زن و مرد، پیر و جوان فرقی نمی کند آنچه امروز مشاهده می شود حضوری گسترده است تا لبیکی باشد به ندای امام(ره)و مقام معظم رهبری و شهدای همیشه زنده این سرزمین

,
,

مردم نصف جهان بار دیگر بر توطیه های دشمنان خط بطلان کشیدند و با حضور حداکثری در پای صندوق های رای مهر تاییدی بر نظام اسلامی زدند.
و در کنار همه این اتفاق های شیرین و خوشایند حضور رای اولی ها با شوقی چشم گیر از اینکه می توانند در سرنوشت شهر و کشور خود با یک رای نقشی ایفا کنند قابل توجه بود.

,
,

رای اولی هایی که سعی داشتند اولین انتخابشان بهترین انتخاب باشد.
همین نسل چهارم انقلاب که امروز قد کشیده اند تا با نشان دادن انگشت جوهری خود به دوربین ها به همه یاد آور شوند هرچند که انقلاب، امام و شهدا را ندیده اند اما حضورشان گویای این است که ادامه دهنده راه آنان هستند.

,
,

امروز از همان ساعات آغازین صبح در اصفهان و در پای تک تک صندوق های رای دشمن و همه نقشه هایش بار دیگر شکستی فراموش نشدنی خورد.

,

مردم با بصیرت و فهیم اصفهان در ۷ اسفند در پای صندوق های رای در سطح استان اصفهان حماسه ای دیگر خلق کردند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه