logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امام جمعه موقت الشتر:

بازار ناهار و شام‌های سیاسی در دوران تبلیغات انتخابات بدعت غلطی بود

بازار ناهار و شام‌های سیاسی در دوران تبلیغات انتخابات بدعت غلطی بود
امام جمعه موقت الشتر پس از انتخابات، سکوت خود را شکست و از نحوه برخی تبلیغات کاندیداها در انتخابات به شدت انتقاد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین «صالحی» در گفتگو با لرسو با انتقاد از عملکرد برخی کاندیداها در دوره تبلیغات انتخاباتی که اقدام به صرف هزینه‌های هنگفت در امور تبلیغاتی کرده‌ بودند اظهار داشت: بنده نمی‌خواستم در دوران انتخابات و تبلیغات کاندیداها این مطلب را عنوان کنم اما باید بگویم که صرف هزینه‌های هنگفت برای تبلیغات از سوی برخی کاندیداها، سنت و بدعت بدی بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لرسو ,

وی افزود: اینگونه تبلیغات، مصداق اسراف بوده و باعث می‌شود تا در نیت و اهداف این کاندیداها شک ایجاد گردد.

,

امام جمعه موقت الشتر تصریح کرد: ترویج چنین رفتار ناپسندی چنین القاء می‌کند که اگر یک نفر مدیر کاردان و توانا و دلسوز چنین هزینه‌هایی را نداشته باشد، توان ورود به عرصه انتخابات را نداشته باشد.

,

وی ادامه داد: وظیفه هر کاندیدا این است که اهداف و برنامه‌های خود را برای عموم مردم تشریح نماید و این مردم هستند که تصمیم می‌گیرند به چه کسی رأی دهند و به چه کسی رأی ندهند.

,

وی ابراز داشت: در عرصه تبلیغات انتخاباتی، لزومی به صرف هزینه‌های هنگفت نیست و این بدعت و سنت‌های غلط از جمله شام و ناهار دادن‌ها باید از میان برود چرا که در جامعه اسلامی ما، مصداق اسراف است.

,

حجت‌الاسلام صالحی با بیان اینکه با این روش‌های غلط باید مقابله شود تأکید کرد: از هم‌اکنون باید جلوی ترویج چنین رفتار غیر اسلامی گرفته شود و راه‌های صحیح تبلیغات و اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به عموم مردم برای انتخاب بهتر ترویج گردد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه