به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ خبری مبنی بر جشن ازدواج 50 زوج دانش آموز پارسیانی در رسانه ها و فضای مجازی منتشر شد که نگرانی بسیاری از مردم را بهمراه داشت که مشاور امور اجتماعی و خانواده فرمانداری پارسیان در گفتگو با خبرنگار هرمز این خبر را تکذیب کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز؛, خبری مبنی بر جشن ازدواج 50 زوج دانش آموز پارسیانی در رسانه ها و فضای مجازی منتشر شد که نگرانی بسیاری از مردم را بهمراه داشت که مشاور امور اجتماعی و خانواده فرمانداری پارسیان در گفتگو با خبرنگار هرمز این خبر را تکذیب کرد.,مرضیه دیلمی نژاد ، مشاور امور اجتماعی و خانواده فرمانداری پارسیان، ضمن تکذیب خبر ازدواج دانش آموزان پارسیانی اظهار کرد: کمیته ازدواج مناسب و پایدار شهرستان با مد نظر قرار دادن معضلات ازدواج زود هنگام و ازدواج در سنین پایین و توجه به معضلات طلاق بر اجتماع و خود فرد، همایش آموزشی ازدواج مناسب و پایدار با حضور 2 کارشناس مذهبی و روانشناسی برگزار نمود.
, مرضیه دیلمی نژاد ، مشاور امور اجتماعی و خانواده فرمانداری پارسیان، ضمن تکذیب خبر ازدواج دانش آموزان پارسیانی اظهار کرد: کمیته ازدواج مناسب و پایدار شهرستان با مد نظر قرار دادن معضلات ازدواج زود هنگام و ازدواج در سنین پایین و توجه به معضلات طلاق بر اجتماع و خود فرد، همایش آموزشی ازدواج مناسب و پایدار با حضور 2 کارشناس مذهبی و روانشناسی برگزار نمود.,دیلمی نژاد تصریح کرد: هدف از این همایش آموزشی را کاهش ازدواج در سنین پایین و توجه به لزوم آشنایی های مدت دار قبل از ازدواج و خواستگاری تحت نظر والدین و در کنار آن آموزش مهارت های زندگی برای مزدوجین در سنین پایین که حقیقتی موجود می باشند دانست.
, دیلمی نژاد تصریح کرد: هدف از این همایش آموزشی را کاهش ازدواج در سنین پایین و توجه به لزوم آشنایی های مدت دار قبل از ازدواج و خواستگاری تحت نظر والدین و در کنار آن آموزش مهارت های زندگی برای مزدوجین در سنین پایین که حقیقتی موجود می باشند دانست.,مشاور امور اجتماعی فرماندار پارسیان با اشاره به امانت دار بودن خبرنگاران در بیان و انتشار خبر تصریح کرد: حفظ و انتشار درست خبر توسط خبرگزاری ها را می توان از مصداق های حق الناس دانست که تبعات آخرتی و دنیوی خاصی را برای خبرنگاران به همراه دارد و لذا باید تمامی خبرگزاری ها به امانت دار بودن خود توجه نمایند و آن را جز اصول اولیه خود قرار دهند و از فرافکنی خبری کذب جلوگیری نمایند.
, مشاور امور اجتماعی فرماندار پارسیان با اشاره به امانت دار بودن خبرنگاران در بیان و انتشار خبر تصریح کرد: حفظ و انتشار درست خبر توسط خبرگزاری ها را می توان از مصداق های حق الناس دانست که تبعات آخرتی و دنیوی خاصی را برای خبرنگاران به همراه دارد و لذا باید تمامی خبرگزاری ها به امانت دار بودن خود توجه نمایند و آن را جز اصول اولیه خود قرار دهند و از فرافکنی خبری کذب جلوگیری نمایند.,مشاور امور اجتماعی و خانواده شهرستان پارسیان، پیگیری قانونی این خبر کذب را از حقوق حقه این فرمانداری و قابل پیگرد دانست و ضمن تکذیب خبر انتشار یافته، نگاه و اهداف برگزاری این همایش را امری خداپسندانه و خدامحورانه عنوان کرد.
, مشاور امور اجتماعی و خانواده شهرستان پارسیان، پیگیری قانونی این خبر کذب را از حقوق حقه این فرمانداری و قابل پیگرد دانست و ضمن تکذیب خبر انتشار یافته، نگاه و اهداف برگزاری این همایش را امری خداپسندانه و خدامحورانه عنوان کرد.,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه