اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره):

دولت جمهوری آذربایجان تحت فشار امریکا و اسرائیل نمایندگی کمیته امداد را تعطیل کردند/ آماده بازگشایی مجدد هستیم

دولت جمهوری آذربایجان تحت فشار امریکا و اسرائیل نمایندگی کمیته امداد را تعطیل کردند/ آماده بازگشایی مجدد هستیم
حسین انواری گفت: اگر روابط ما تقویت شود و مسائل سیاسی حل گردد، احتمال بازگشایی دوباره وجود دارد و موضوع قابل ترمیم است و بعدا این روابط گسترده تر می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، حسین انواری سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتگو با خبرنگار آناج در رابطه با بسته شدن نمایندگی کمیته امداد در کشور جمهوری آذربایجان،گفت: آن ها تحت فشار آمریکا و اسرائیل به این نتیجه رسیده اند که فعالیت ما در کشور آنها متوقف شود.

وی ادامه داد: با این که اذعان دارند خدمات ما خدماتی کاملا بشر دوستانه است و در جهت توانمند سازی طبقات ضعیف به کار می رود ولی با این حال چنین تصمیمی را گرفتند و در مراسمی تجلیل هم به عمل آوردند و معاون نخست وزیرشان هم در مراسم شرکت کرد.

وی افزود: با این حال رابطه ما با آن ها همچنان باقی است و پیشنهاداتی هم به آن ها داده ایم. آذربایجان کشور مسلمانی است و هر کمکی که از ما طلب کنند ما آمادگی داریم که به آن ها کمک کنیم.

وی در رابطه با راه اندازی مجدد این مرکز متذکر شد: اگر روابط ما تقویت شود و مسائل سیاسی حل گردد، این احتمال وجود دارد و موضوع قابل ترمیم است و بعدا این روابط گسترده تر می شود.

انواری اذعان داشت: تعلق مردم جمهوری آذربایجان به ایران علاقه ی بزرگی است و قابل حذف نیست. تعداد زیادی از بیماران جمهوری آذربایجان برای مداوا به ایران مراجعه می کنند و خیلی از بیمارستان های آذربایجان شرقی بیماران آن ها را پذیرش می کنند. منتها اقتضائات سیاسی این وضعیت را پیش آورده است و ما هم تابع هستیم.

سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) اظهار داشت: آن ها خود از ما درخواست کرده بودند و ما بیش از 20 سال آنجا خدماتی را ارائه کرده ایم. زمانی که جمهوری آذربایجان تنها بود و هیچ کس به آن ها کمک نمی کرد ما در صحنه حاضر شدیم و در جنگ قره باغ اولین کسی که به آوارگان قره باغ کمک کرد کمیته امداد امام خمینی(ره) بود که اولین محموله را وارد آن منطقه کرد.

انواری در رابطه با برنامه های جشن نیکوکاری در کشور عنوان کرد: یکی از فعالیت های کمیته امداد تقویت حضور مردم در صحنه است. فرق ما با دستگاه های دیگر این است که ما نهادی مردمی هستیم و شاکله ی کمیته امداد یک شاکله ی مردمی است.

وی افزود: یکی از عمده فعالیت های ما حضور مردم در صحنه های مختلف است. مردم در صحنه ی کارهای فرهنگی، عمرانی، اشتغال، درمان و ... به ما کمک می کنند. حداقل وظیفه ی ما این است که از این بزرگواری تقدیر و آنان را تشویق کنیم.

انواری تاکید کرد: این نکوداشت نمادی است که می تواند پیام همدردی، همدلی و نیکوکاری را منتقل کند. کار نیک را باید تقدیر و تحسین کرد و ما هم در حد بضاعت خودمان این کار را انجام می دهیم وگرنه تجلیل از این عزیزان در این حد نمی گنجد.

سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) بیان داشت: 14 اسفند ماه سالگرد تشکیل کمیته امداد به دستور حضرت امام(ره) است. ما هرساله به مناسبت این سالگرد و در آستانه عید نوروز جشنی را به عنوان جشن نیکوکاری برگزار می کنیم که امسال نیز 14 اسفند (برای مدارس سراسر کشور) ، 15  اسفند (برای پایگاه های بسیج و امداد با همکاری صدا و سیما) و 16 اسفند (در پایگاه های نماز جمعه)این جشن برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه