اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس و فعال فرهنگی در گفتگو با دلگان پرس:

خانم مولاوردی با مسئولیت شغلیش آشنایی ندارد/ سخنان معاون رئیس جمهور باعث ایجاد تفرقه در جامعه است

خانم مولاوردی با مسئولیت شغلیش آشنایی ندارد/ سخنان معاون رئیس جمهور باعث ایجاد تفرقه در جامعه است
مسول کانون فرهنگی مجیر دلگان گفت: سخنان و ادعاهای معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده باعث ایجاد تفرقه و نفاق در جامعه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، چندی قبل شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در گفتگو با یک رسانه از اعدام تمام مردان یک روستا در سیستان و بلوچستان خبر داده بود که این سخنان مولاوردی به سرعت به تیتر یک رسانه های ضد انقلاب تبدیل شد و از این سخنان معاون رئیس جمهور استقبال کردند.

,

این سخنان با واکنش بسیار زیادی در استان سیستان و بلوچستان همراه بود و افراد زیادی به این سخنان کذب و به دور از واقعیت معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اعتراض کردند.

,

فاطمه نژادی کارشناس و فعال فرهنگی امور زنان و مسول کانون فرهنگی مجیر شهرستان دلگان در گفتگو با خبرنگار ما نسبت به این سخنان خانم مولاوردی واکنش نشان داد و اظهار کرد: به چه دلیلی باید در جمهوری اسلامی ایران که همه ی قوانینش برگرفته از قرآن و اسلام است در یک روستایی در استان سیستان و بلوچستان همه مردانش را اعدام کنند؟ چه کاری انجام داده اند و چه عملی از این مردان سر زده باشد که آنها را اعدام کنند؟

, فاطمه نژادی کارشناس و فعال فرهنگی امور زنان و مسول کانون فرهنگی مجیر شهرستان دلگان در گفتگو با خبرنگار ما نسبت به این سخنان خانم مولاوردی واکنش نشان داد و اظهار کرد: به چه دلیلی باید در جمهوری اسلامی ایران که همه ی قوانینش برگرفته از قرآن و اسلام است در یک روستایی در استان سیستان و بلوچستان همه مردانش را اعدام کنند؟ چه کاری انجام داده اند و چه عملی از این مردان سر زده باشد که آنها را اعدام کنند؟,

وی با اشاره به اینکه این سخنان معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده  از روی بی اطلاعی است، افزود: فردی که هیچ اطلاعاتی از استان سیستان و بلوچستان ندارد چگونه از مکانی حرف می زند که همه مردانش اعدام شده اند.
این فعال فرهنگی تصریح کرد: این سخنان خان مولاوردی این را نشان می دهد که وی با وظایف و مسئولیتهای شغلیش هیچ گونه آشنایی ندارد که سخنانی را بیان می کند که ربطی به وی ندارند.

, وی با اشاره به اینکه این سخنان معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده  از روی بی اطلاعی است، افزود: فردی که هیچ اطلاعاتی از استان سیستان و بلوچستان ندارد چگونه از مکانی حرف می زند که همه مردانش اعدام شده اند.
این فعال فرهنگی تصریح کرد: این سخنان خان مولاوردی این را نشان می دهد که وی با وظایف و مسئولیتهای شغلیش هیچ گونه آشنایی ندارد که سخنانی را بیان می کند که ربطی به وی ندارند.
,
,

نژادی با بیان اینکه سخنان و ادعای های معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده سبب جلب توجه افکار عمومی می شود، بیان کرد: این توجه افکار عمومی نتیجه ای به غیر از سیاه نمایی برای مردم استان سیستان و بلوچستان ندارد.

, نژادی با بیان اینکه سخنان و ادعای های معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده سبب جلب توجه افکار عمومی می شود، بیان کرد: این توجه افکار عمومی نتیجه ای به غیر از سیاه نمایی برای مردم استان سیستان و بلوچستان ندارد.,

وی با تاکید بر اینکه خانم مولاوردی به جای پرداختن به این مسائل و توهین به روستاییان به اجرایی کردن موارد قانونی در شغل خود و امور بانوان بپردازد، اظهار کرد: تا بحال که بیش از دو سال از مسئولیت وی در مسئولیت معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده چه اقدامی برای زنان انجام داده است.

, وی با تاکید بر اینکه خانم مولاوردی به جای پرداختن به این مسائل و توهین به روستاییان به اجرایی کردن موارد قانونی در شغل خود و امور بانوان بپردازد، اظهار کرد: تا بحال که بیش از دو سال از مسئولیت وی در مسئولیت معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده چه اقدامی برای زنان انجام داده است.,

مسول کانون فرهنگی مجیر شهرستان دلگان با اشاره به اینکه سخنان معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در جامعه باعث تفرقه و نفاق می شود، تصریح کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری که فرموده اند:" هر کس که در جهت اختلاف شیعه و سنی حرف بزند حنجره ی دشمن است چه بخواهد و چه نخواهد." آیا این سخنان باعث تفرقه و جدایی در جامعه نمی شود.

, مسول کانون فرهنگی مجیر شهرستان دلگان با اشاره به اینکه سخنان معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در جامعه باعث تفرقه و نفاق می شود، تصریح کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری که فرموده اند:" هر کس که در جهت اختلاف شیعه و سنی حرف بزند حنجره ی دشمن است چه بخواهد و چه نخواهد." آیا این سخنان باعث تفرقه و جدایی در جامعه نمی شود.,

فاطمه نژادی با بیان اینکه سخنان و ادعاهای خانم مولاوردی توهین و بی احترامی بر علیه روستاییان است، اضافه کرد: اگر به روستاییان ما توهین کردی ما را باکی نیست ما از بیکران تا بیکران به پای حرف مقام معظم رهبری ایستاده ایم و با تمام قدرت و توان خود، در راه انقلاب اسلامی قدم بر می داریم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده باید از روستاییان و مردم استان سیستان و بلوچستان که در حق آنها ظلم و جفا کرده عذرخواهی کند.

, فاطمه نژادی با بیان اینکه سخنان و ادعاهای خانم مولاوردی توهین و بی احترامی بر علیه روستاییان است، اضافه کرد: اگر به روستاییان ما توهین کردی ما را باکی نیست ما از بیکران تا بیکران به پای حرف مقام معظم رهبری ایستاده ایم و با تمام قدرت و توان خود، در راه انقلاب اسلامی قدم بر می داریم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده باید از روستاییان و مردم استان سیستان و بلوچستان که در حق آنها ظلم و جفا کرده عذرخواهی کند.
,
,
,

انتهای پیام

, انتهای پیام,

 

,

 

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه