به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذینی ، قدمگاه شاه محمد یکی از مکان های ارزشمند که همه جنبه فرهنگی ، مذهبی ، تفریحی ، توریستی و گردشگری روستای پالور بخش بمانی شهرستان سیریک است در ایام آخر هفته و ایام تعطیلات نوروزی میهمانانی زیادی از آن دیدن می کنند که هم به لحاظ اعتقادی و هم تفریحی محل مناسب برای گردشگران است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی,,
قدمت این قدمگاه که متعلق به حضرت امام محمد تقی (ع) و در اصطلاح محلی شاه محمد است که زائران و گردشگران زیادی از شهرها و استان های همجوار از آن سرکشی و دیدن می کنند .
,,
با مشارکت مردم روستا و برخی خیرین منطقه در این مکان زیارتی ، سیاحتی آب شرب ، سرویس های بهداشتی ، سایبان و درختاتان لور سر به فلک کشیده ای وجود دارد که منظره ای چشم نواز را در سواحل مکران شهر بندر کوهستک بخش بمانی شهرستان فراهم کرده است.
,,
قدمگاه شاه محمد در امتدادی جاده اصلی سیریک میناب و در حد فاصل 30 کیلومتری دو شهرستان سیریک و میناب و 2 کیلومتری شهر بندر کوهستک و ابتدای ورودی روستای پالور قرار دارد.
,,
روستای پالور دارای 120 خانوار و جمعیتی بالای 700 نفر در30 کیلومتری شمال شهر بندر سیریک قرار دارد.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه