logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

کوثری در گفت و گو با دانا؛

دولت وعده های غرب را تضمین شده می دانست؛ اما در عمل هیچکدام از وعده ها محقق نشد/ دلواپس‌ها پیش‌بینی می‌کردند که برای خرید هواپیما باید از آمریکا اجازه بگیریم

دولت وعده های غرب را تضمین شده می دانست؛ اما در عمل هیچکدام از وعده ها محقق نشد/ دلواپس‌ها پیش‌بینی می‌کردند که برای خرید هواپیما باید از آمریکا اجازه بگیریم
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: ما به همه تعهدات داده شده در مذاکرات به صورت صد درصدی عمل کرده ایم اما در مقابل به هیچکدام از تعهدات داده شده طرف غربی عمل نشده است.
[

اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت و گو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی دانا، در خصوص اینکه چرا وعده های پسا برجامی دولت محقق نشده است و مردم چیزی را در کم شدن مشکلات اقتصادی خود حس نکرده اند گفت: باید از خود دولتی ها پرسید که چرا  وعده می دهند ولی در عمل چیزی مشاهده نمی شود در حالی که  ما از قبل  گفته بودیم چقدر از وعده های که در مذاکرات 5+1 داده شد، محقق شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

وی ادامه داد: دولتی ها در پاسخ به مجلس در خصوص وعده های طرف های غربی گفتند، وعده های طرف های غربی تضمین شده است، اما در توافقات مقدماتی سال 92شاهد بودیم که اینطور نشد و خلاف وعده ها عمل شد، وقتی میبینیم از مذاکرات آثاری دیده نمی شود باید از خود مسئولان پرسیده شود که چرا به گفته های کشورهای غربی و اروپایی اینچنین خوشبینانه نگاه کرده اید و خیال کردید آنها به تعهدات داده شده عمل می کنند.

,

 

,

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: ما به همه تعهدات داده شده در مذاکرات به صورت صد درصدی عمل کرده ایم اما طرف مقابل به هیچکدام از تعهدات داده شده عمل نکرده است.

,

 

,

کوثری در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه چرا برای خرید هواپیما ها باید از آمریکایی ها اجازه بگیریم گفت: ما در ابتدا به این موضوع اعتراض کردیم که ما را تندرو و دلواپس خواندند باید به آنها گفت که این دلواپس و تندروها چنین روزی را پیش بینی می کردند.

,

 

,

وی در پایان در پاسخ به سوالی که آیا مجلس برنامه ای برای سوال از دولتی ها در خصوص محقق نشدن وعده های داده شده دارند اظهار داشت: بعید میبینم مجلسی که در زمان کمتر از یک ربع نتایچ کمیسیون برجام را تصویب کرد عکس العملی نشان دهد اما به صورت فردی و چند نفره حتما پیگیری می شود اما خود مجلس به صورت جمع ورود پیدا نمی کند.

,

انتهای پیام/گ

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه