اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با رقابت 15 تیم در محمودآباد؛

مازندران قهرمان مسابقات رزمی هاپکیدوی کشور شد

مازندران قهرمان مسابقات رزمی هاپکیدوی کشور شد
تیم هاپکیدوی مازندران در بیستمین دوره مسابقات قهرمانی هاپکیدوی مردان کشور به مقام قهرمانی دست پیدا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای‌شمال، در پایان بیستمین دوره رقابت های قهرمانی هاپکیدوی رده های سنی مختلف مردان در محمودآباد، تیم مازندران به مقام قهرمانی دست پیدا کرد.

, شبکه اطل, اع رسانی راه دانا, آوای‌شمال,

در این مسابقات که با حضور ۱۲۹ فایتر در سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان در سالن ورزشی امام خمینی(ره) سهرستان محمودآباد برگزار شد،تیم های مازندران، همدان و تهران به ترتیب اول تا سوم شدند.

رئیس اداره ورزش و جوانان محمودآباد در حاشیه این مسابقات طی گفت‌وگویی گفت: در این مسابقات رزمی کارانی از استان های مازندران، تهران، البرز، آذربایجان غربی، فارس، گیلان، همدان، اصفهان، یزد، خوزستان، اردبیل، زنجان و خراسان رضوی در قالب ۱۵ تیم در سالن ورزشی امام خمینی (ره) با هم رقابت کردند.

اسماعیل پهلوان افزود: این مسابقه حکم انتخابی تیم ملی را داشت و نفرات برتر هر رده سنی انتخاب و به اردوی آماده سازی تیم ملی دعوت می شوند.

وی با اشاره به میزبانی شهرستان محمودآباد در مسابقات مختلف ورزشی در سال جاری اهظار کرد: شهرستان ساحلی محمودآباد در سال ۹۴ میزبان مسابقات کشوری کشتی ساحلی، والیبال لیگ دسته اول و لیگ برتر نوجوانان کشور، ووشو، میزبانی اردوی تیم ملی کشتی نیروهای مسلح ایران، اردوی تیم ملی بوکس و کیک بوکسینگ جوانان و بزرگسالان ایران ،اردوی تیم ملی والیبال امید کشور بوده است.

پهلوان با ابراز خرسندی از میزبانی مسابقات ورزشی در این شهرستان بیان داشت: میزبانی از مسابقات ورزشی انگیزه زیادی را برای ورزشکاران شهرستان ایجاد می کند و تلاش داریم در سال آینده نیز این روند ادامه داشته باشد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه