به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فسایی، دکتر علیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا در همایش زایمان طبیعی گفت: ترویج زایمان طبیعی از جمله مهم ترین بسته های طرح تحول نظام سلامت است که از ابتدای طرح در دانشگاه علوم پزشکی فسا مورد توجه خاص قرار گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فسایی,وی افزود: لزوم اطلاع رسانی بیشتر و بهتر در خصوص مزایای زایمان طبیعی امری ضروری است.
,عسکری تاکید کرد: از ابتدای اجرای طرح تحول تاکنون بیش از 3500 مورد زایمان طبیعی در بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) انجام شده که حاصل افزایش آگاهی مادران، تلاش و زحمات مسوولین مربوطه، پرسنل زایشگاه, متخصصین زنان و زایمان، پرسنل و مراقبین بهداشتی و بهورزان و دیگر عزیزان می باشد.
,وی در ادامه ضمن اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی فسا در فرهنگ سازی جهت ترویج زایمان طبیعی و بهبود سلامت مردم گفت: برگزاری این گونه همایش ها و گردهمایی ها می تواند بسیار تاثیر گذار باشد.
,ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا در پایان از توسعه و احداث بلوک زایمان جدید با حمایت وزارت بهداشت خبر داد و گفت: با تلاش مسئولین دانشگاه این پروژه هم اکنون در حال ساخت می باشد و ان شاء اله در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
]
ارسال دیدگاه