به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شنوباس، محمد تقی محمدی گفت: در کانال تلگرام شنوباس مشاهده شد که تعدادی از کاربران اشنویه ای از تیرگی رنگ آرد وارداتی کارخانه آرد نقده انتقاد کرده بودند، لذا لازم است در این رابطه توضیحات و روشنگریهایی ارائه شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شنوباس,رئیس تعاونی 22 کارخانه آرد نقده که مسئول تامین کننده آرد نانوایی های اشنویه است افزود: براساس دستورالعمل های صادره از سوی انجمن صنفی و اداره کل غله استان آذربایجان غربی تمامی کارخانجات آرد استان موظف شده اند که سبوسگیری 12 درصدی داشته باشند به این دلیل رنگ آرد تولیدی تا حدودی تیره شده است.
,وی اظهار کرد: اغلب مردم فکر میکنند که نان سفید و رنگ روشن در نان های سنتی نشانه مرغوبیت نان است، در صورتیکه اینطور نیست و رنگ روشن نان نشانه نبودن سبوس و پایین بودن ارزش غذایی آن است.
,
ارسال دیدگاه