اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جانشین سازمان ورزش بسیج مطرح کرد؛

گلایه به غفلت از ورزش‌های بومی محلی

گلایه به غفلت از ورزش‌های بومی محلی
جانشین سازمان ورزش بسیج معتقد است با وجود بیش از هزار بازی بومی محلی به توسعه این ورزش‌ها کم توجهی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی میرجلیلی جانشین سازمان ورزش بسیج در گفتگو با خبرنگار ورزش بسیج، پس از پایان جشنواره های بومی محلی ورزش بسیج درباره اهداف برگزاری این مسابقات گفت: جشنواره های بازی های بومی محلی بسیج که در طی یک ماه گذشته در دو بخش برادران و خواهران برگزار شد در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری و رشد و توسعه ورزش های همگانی و محلی در برنامه های سالیانه سازمان ورزش بسیج قرار گرفته است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

میرجلیلی با اشاره به وجود بیش از هزار بازی بومی محلی و 150 بازی مشترک در سطح کشور، اظهار داشت: متاسفانه در کشورمان به بازی های محلی و بومی در مقایسه با سایر رشته های ورزشی کم توجهی شده، این در حالی است که بازی بومی برگرفته از فرهنگ، آداب و رسوم خودمان است و با سنت ایرانی عجین شده است.

وی افزود: علاوه بر این، این بازی ها با کمترین امکانات و زمان ممکن در دسترس همه قرار می گیرد و در همه فضاها قابلیت اجرا داد و می توان بازی های بومی را به عنوان غذای روح و جهت شادابی قلمداد کرد.

جانشین سازمان ورزش بسیج خاطر نشان کرد: بازی های بومی محلی با هدف ایجاد نشاط و تقویت روحیه همکاری و گذشت انجام می شود و علاوه بر این ویژگی ها، این ورزش ها تمام فاکتورهای آمادگی جسمانی را نیز دارد و سبب افزایش قوای جسمانی می شود.با توجه به مزایا به رده های مختلف در بسیج توصیه کرده ایم که به این گسترش این بازی ها توجه کنند و توسعه آن را در برنامه هایشان قرار داده اند.

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه