به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرماه، صبح امروز دانشجویان دختر دانشگاه آزاد دولت آباد از کنار قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه با بدرقه هیت رییسه دانشگاه و مسول بسیج دانشجویی سپاه برخوار عازم اهواز شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرماه،,کاظمی رئیس دانشگاه در این مراسم خطاب به دانشجویان گفت: با آمادگی کامل و با برنامه ریزی دقیق به این سفر بروید تا بتوانید از معنویت و آرامش حاکم در آن سرزمین نورانی نهایت استفاده را ببرید و با دستان پر از این سفر برگردید.
,پس از آن دانشجویان در کنار قبور مطهر شهدای گمنام از مدح برادر فرحپور فیض برده و راهی میعادگاه عاشقان شهدا شدند.
,مناطق اصلی مورد بازدید دانشجویان، روز اول اروندکنار، یادمان شهدای کربلای ۴ و شلمچه، روز دوم پاسگاه زید، طلائیه، یادمان هور و مزار شهدای هویزه و روز سوم دهلاویه، چزابه، فکه و فتح المبین و برنامه های فرهنگی حین اردو نیز مداحی، پخش کلیپ، پخش فیلم، مسابقه عکاسی و دلنوشته و … می باشد.
,در ضمن دانشجویان پسر نیز در روز دوشنبه هفته آینده (۲۴ اسفندماه) راهی اهواز می شوند.
,]
ارسال دیدگاه