به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت فرهنگ نگار، آیتالله عبدالله جوادی آملی در جلسه درس تفسیر قرآن خود با اشاره به این موضوع که دنیا محلی برای آزمون است، اظهار داشت: این دنیا مکانی برای آزمون انسان ها است و در روز حساب، اعمال انسان مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ نگار,وی افزود: روز قیامت تمام مردگان از قبرهای خود بیرون می آیند و در پیشگاه الهی حاضر می شوند و آن روز هر کسی که سنت و سیره باطلی را در پیش گرفته بود، خسارت زده است.
,این مرجع تقلید ادامه داد: در روز قیامت نتیجه اعمال هر فردی ظاهر و مشخص می شود و افرادی که از سرمایه عمر خود استفاده نکرده اند، کارنامه اعمال شان مانند یک زمین بایر و بدون محصول است.
,این مفسر قرآن در پایان باا اشاره به این موضوع که اعمال فردی انسان مربوط به مسائل خودش و آنچه در زندگی فردی اش انجام داده است، تصریح کرد: اعمالی که فرد در جامعه انجام داده بصورتی جداگانه نوشته و محاسبه می شود و حتی می توان گفت که جدایی از اعمال فردی، اعمال امت نیز مکتوب می شود.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه