اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وعده گازوئیلی معاون وزیر نفت

وعده گازوئیلی معاون وزیر نفت
معاون وزیر نفت با بیان این که امسال موفق به صادرات پایدار فرآوردهای نفتی به غیر از بنزین شدیم، گفت: همه گازوئیل تولیدی کشور تا سال ١٣٩٧ یورو ٤ می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از ایسنا، مدیرعامل شرکت پالایش و پخش افزود: عواملی سبب شد سال ٨٥ بنزین وارد کشور شود، پس از آن طرح سهمیه‌بندی شکل گرفت، این در حالی بود که محدودیتی ایجاد نشد بلکه مدیریت انجام شد تا مصرف سوخت مدیریت شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


کاظمی با اشاره به تبصره ١٣ قانون مصوب مجلس گفت: مصرف سی ان جی توسعه یافت و دولت به‌آرامی قیمتها را اصلاح کرد تا معضل قاچاق بهبود یابد.

وی به تمهیدات انجام‌شده میان ایران و برخی همسایگان شرقی برای کاهش معضل قاچاق اشاره کرد و گفت: با تصمیم‌های گرفته‌شده به منافع قاچاقچیان آسیب وارد شد با این حال بهترین برنامه برای تجارت پایدار ایجاد خطوط لوله میان ایران و افغانستان است که سبب می‌شود منافع آن برای کشور کسب شود.

وی باعرضه دو قیمتی سوخت را چالش زا دانست و گفت: بخشی از پرونده‌های شکل‌گرفته در محاکمه قضایی مربوط به این موضوع است بنابراین از طرح‌های غیر دو قیمتی استقبال می‌کنیم.

کاظمی با توجه به توسعه شبکه گاز گفت: با توقف عرضه گازوئیل به نیروگاه ها (باعرضه سوخت جایگزین به آنها) تمرکز این نهاد معطوف به بخش حمل‌ونقل می‌شود.

معاون وزیر نفت افزود: امسال برای نخستین مرتبه در کشور به صادرات پایدار فرآورده نفتی به غیر از بنزین رسیدیم افزون بر این سال آینده این روند افزایش می‌یابد.

وی افزود: آمادگی داریم ٧٠ درصد سوخت حمل‌ونقل کنونی را با سوخت یورو ٤ تامین کنیم و آماده هستیم ظرف سه سال آینده (٩٧) همه گازوئیل بخش حمل‌ونقل را با کیفیت یورو ٤ توزیع کنیم.

براساس گزارش وزارت نفت، در این گردهمایی در محل ساختمان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با حضور سید کاظم وزیری هامانه، قائم‌مقام وزیر نفت از برنامه‌ریزان این طرح از نهادهای مختلف قدردانی شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه