logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

برای اولین بار؛

درهای تپه باستانی ۹هزارساله نظرآباد به روی مسافران نوروزی باز می شود

درهای تپه باستانی ۹هزارساله نظرآباد به روی مسافران نوروزی باز می شود
رییس اداره میراث و فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری نظرآباد از گشوده شدن درهای تپه باستانی ازبکی این شهرستان برای اولین بار در طول چندسال گذشته در ایام نوروز۹۵ برای بازدید مسافران نوروزی خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ولی اله دهقان رئیس اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری شهرستان نظرآباد درگفتگو با تصویرالبرز از تمهیدات ویژه این اداره در نوروز ۹۵ خبرداد و گفت: ستاد استقبال از بهار با بیش از ۹۰ مصوبه کار خود را در شهرستان نظرآباد آغاز نموده است و در این اداره نیز با توجه به اهدافی که هرسال از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برای استقبال از نوروز صورت می گیرد برنامه های خاص تدارک دیده شده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تصویرالبرز,

وی در خصوص بازگشایی تپه ی ازبکی ویژه ی ایام نوروز تصریح کرد: گرچه پروژه های عمرانی تپه ی ازبکی هنوز به اتمام نرسیده و کامل نشده است؛اما با این حال جهت رفاه حال مسافران و شهروندان عزیز برای اولین بار درهای تپه ی ازبکی در ایام نوروز به روی گردشگران باز می شود و مسافران می توانند از این تپه باستانی و به جا مانده از ۷هزار سال قبل از میلاد و اولین خشت های دست ساز بشر دیدن کنند.

,

این مسول خاطرنشان کرد: برای معرفی کامل و کافی قسمت های مختلف شهرستان نظرآباد و تسهیل در سفر گردشگران این منطقه، ۷۰۰۰بروشور که در بردارنده ی تمام اطلاعات گردشگری به همراه نقشه ی شهرستان نظرآباد به چاپ رسیده  در اختیار مسافران عزیز قرار خواهد گرفت.

,

وی با اشاره به اینکه اداره صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان نظرآباد آماده ی پذیرش مسافران در ایام نوروز است اظهار داشت: ۵محل برای اسکان مسافران پیش بینی شده که اعم از مدرسه ی شهید رنجبرپور در نظرآباد، مدرسه ی شهید بهشتی در فخرایران، باشگاه شهدای شهرداری، نمازخانه ی شهرداری نظرآباد و پایگاه فخر ایران است.

,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه