logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرماندار باخرز در جلسه شورای اداری:

خون پاک شهدا، عامل قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران در سطح بین المللی است

خون پاک شهدا، عامل قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران در سطح بین المللی است
فرماندار شهرستان باخرز در آخرین جلسه شورای اداری این شهرستان در سال 94 گفت:خون پاک شهدا و پشتیبانی خانواده های ایثارگر از انقلاب عامل قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران در سطح بین المللی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام باخرز، فرماندار شهرستان باخرز در آخرین جلسه شورای اداری در فرمانداری باخرز، با تبریک پیشاپیش سال جدید گفت: امروز کشور جمهوری اسلامی ایران به یمن خون پاک شهدا و حمایت خانواده های ایثارگر و نیز وحدت و همدلی ملت شریف در سطح بین المللی یک قدرت محسوب می شود و همه ی ما شاهد این هستیم که در سطح خاورمیانه حضور نظام جمهوری اسلامی ایران مایه ی آرامش و امنیت است  و خود نیز بالاترین سطح امنیت را داراست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام باخرز,

جواد حسن زاده افزود: وجود رهبری آگاه و با بصیرت و حمایت دلسوزانه ی ایشان از دولت تدبیر و امید موجب گردید تا برجام به مرحله ی اجرا برسد که اجرای برجام یک افتخار سیاسی ، اقتصادی ، حقوقی و فنی و نیز  نقطه ی عطفی در ایجاد یک ارتباط جهانی به شمار میرود.

,

وی ادامه داد: در سال 94 شاهد کاهش قیمت نفت بودیم که این موضوع دولت تدبیر و امید را با تنگناهای اقتصادی مواجه کرد اما با رهبری مقام معظم رهبری و مدیریت کارشناسانه ی دولت تدبیر و امید توانستیم با کاهش نرخ تورم به 12 درصد سالی پر از شادی و آرامش را برای مردم رقم بزنیم.

,

رئیس شورای اداری شهرستان باخرز تصریح کرد: کشور ایران به عنوان یک کشور مسلمان دارای یک انقلاب مبتنی بر معرفت و توانمندی است که رافت اسلامی را به سایر کشورها صادر میکند و نیز فرصتهایی بیش از این دارد که باید در سال 95 به درستی از تمام فرصتها در راه اعتلای این نظام الهی بهره ببریم.

,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه