اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حجاریان:

انتخابات مجلس باید یک حوزه ای شود و هر فرد 290 نماینده را انتخاب کند

انتخابات مجلس باید یک حوزه ای شود و هر فرد 290 نماینده را انتخاب کند
حجاریان در ادامه با اشاره به برجام 2 تجویزی هم برای دولت داشت و گفت: روحانی باید ضمن بازخوانی کارنامه دولت مردان، در مواردی که ضروری است، کابینه را ترمیم کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از «تیتریک»،سعید حجاریان تئوریسین اصلاحات در گفت و گو با ویژه نامه نوروزی روزنامه دولتی ایران به بررسی جریانات و آرایش سیاسی ایران پرد اخته است. حجاریان در بخشی از گفت و گوی خود با اشاره به افزایش گرایش به اصلاح طلبی در بین اصول گرایان، گفت: بخشی از اصول گرایان مثل آقای ناطق نوری باور دارند که مبانی تفکر اصلاح طلبی به نفع آینده کشور است! وی در ادامه با اشاره به مواضع سید احمد خاتمی در نماز جمعه 15 اسفند درباره پادرمیانی چهره های سیاسی بعد از انتخابات و رفع کدورت ها، وی را از جمله اصول گرایانی خواند که به اصلاحات نزدیک شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,

حجاریان در ادامه با اشاره به برجام 2 تجویزی هم برای دولت داشت و گفت: روحانی باید ضمن بازخوانی کارنامه دولت مردان، در مواردی که ضروری است، کابینه را ترمیم کند.

,

اما نکته بسیار برجسته ای که وی در این مطلب به آن اشاره کرد موضوع ساختار برگزاری انتخابات و تغییر قانون انتخابات در ایران است. وی با اشاره به معضلات نبود سیستم حزبی در ایران اظهار داشت: من پیشنهاد می کنم انتخابات مجلس یک حوزه ای شود و گستره این تک حوزه همه ایران باشد. یعنی هر رای دهنده همه 290 نماینده مجلس را انتخاب کند. منتهی نه به این شکل که اسامی تمام 290 نامزد را بنویسیم بلکه به آرم حزب رای بدهیم.

,

از قرار معلوم اصلاح طلبان بعد از انتخابات مجلس اخیر به شدت ذوق زده شدند و به فکر تغییر کل ساختار انتخاباتی افتادند تا پیروزی خود در شهر تهران را به تمام کشور تسری دهند. اصلاح طلبان که پس از سالها توانستند در شهر تهران کرسی ها مجلس را کسب کنند امروز سعی می کنند اولاً این پیروزی را در کل کشور مطرح سازند و ثانیاً برنامه جدی برای انتخابات های آینده و استفاده از الگوی تهران در تمامی حوزه را در دستور کار خود قرار دهند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه