اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

مبارزه با جنگ نرم، اتحاد ملی را می طلبد/چرا به برخی نشریات مجور انتشار داده می شود!

مبارزه با جنگ نرم، اتحاد ملی را می طلبد/چرا به برخی نشریات مجور انتشار داده می شود!
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه فرهنگی بودن جزو فطرت انسان است و در سرنوشت آن ها یک سلسه خلقیات و ارتباطات معنوی وجود دارد، گفت: در نظامی که به نام اسلام است باید بیشتر تلاش کرد تا فرهنگ فطری اصیل اسلامی جاری شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، آیت الله مجتهد شبستری در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه فرهنگی بودن جزو فطرت انسان است  و در سرنوشت آن ها یک سلسه خلقیات و ارتباطات معنوی وجود دارد، گفت: در نظامی که به نام اسلام است باید بیشتر تلاش کرد تا فرهنگ فطری اصیل اسلامی جاری شود.

وی اعلام کرد: متولیان فرهنگی موظف می باشند که با عومل منحرف در جامعه مقابله کنند.
 
وی با تاکید براینکه دشمن متوجه شده علت پیروزی انقلاب اسلامی توجه به فرهنگ اسلامی و اصیل فطری بوده است، متذکر شد: استکبار جهانی امروز با بکارگیری تمام توان خود را گرفته تا با تهاجم فرهنگی ایران را شکست دهد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه  دسیسه های تهاجم فرهنگی دشمن برای ایران بی فایده بود، متذکر شد:تدابیر سیاسی و و محاصره اقتصادی دشمن برای به زانو در آوردن ایران ناکام ماند.
 
وی افزود: هجمه فرهنگی مسئله جدی است که باید مدنظر تمامی مدیران دستگاه های اجرایی باشد چرا که این معضل متوجه قشر جوان جامعه است و باید برای مقابله با آن چاره ای اندیشیده شود.
 
وی تاکید کرد: فرهنگ و ارشاد اسلامی استان جهت صیانت از فرهنگ اسلامی و به انرحاف نکشیده شدن جوانان مسوول است و نقش موتری را ایفا می کند و باید با تهاجم فرهنگی مبارزه کند و فرهنگ ناب اسلامی را در بین جوانان ترویج دهد.
 
آیت الله شبستری ادامه داد: صدا وسیمای استان و روحانیت نقش بسزایی را نیز در صیانت از فرهنگ ناب اسلامی ایفا می کنند.

وی متذکر شد: همانطور که در جنگ نظامی همه دست به دست هم دادند و غالب دشمنان شدند باید در جنگ نرم نیز اتحاد و هم بستگی داشته باشیم و تا دشمن را به زانو در بیاوریم.
 
وی با بیان اینکه شیوه مبارزه با جنگ نرم دشمن باید به روز و جدید باشد، افزود:نمی توان از ابزارهای قدیمی در برابر ابزارهای جدید دشمن چون ماهوراه و فضای مجازی مقابله کرد و باید در کنار مساجد، اتاق هایی برای پخش فیلم و تئاتر های مفید و کلاس های تقویتی برای ترویج فرهنگ اسلامی برای جوانان ایجاد شود.
 
امام جمعه تبریز همچنین یادآور شد: باید برای اوقات فراغت جوانا، نوجوانان  راه حلی اساسی در نظر بگیریم که این کار هماهنگی و اهتمام دستگاه های اجرایی را می طلبد.

وی با ابراز تاسف گفت: چرا نباید کرسی هم اندیشی در مدارس برای دانش آموزان باشد، مسوولین باید به فکر نوجوانان و جوانان باشند.
 
وی در خاتمه با تاکید بر اینکه رسانه ها باید حقایق را به مردم بگویند، اظهار کرد: چرا برخی رسانه های مکتوب یک موضوع انحرافی را می نویسند تا بعدا توبیخ بشود، از ابتدا باید کارگروهی برای بررسی مطبوعات و مکتوبات وجود داشته باشدتا نیازی نباشد نشریه یا کتاب مضری جمع آوری شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه